Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy részének tényleg megváltozik az ízlése olyan 25-30 évesen és nem a szépfiúk után fognak már futni?
Mert ráébrednek ,h nem minden a külső.
És nagyon is fontos egy ember személyisége nem mellesleg a szépfiúk meglehetősen gyakran váltogatnak partnert vagy tartanak szeretőt.
Mindenki rájön egy idő után, mi kell neki.
S ez nem egy test...
A nők már eben a korban családra, tartós párkapcsolatra vágynak. Már nem minden a külső. Fontosabb a biztonság, amit nem pont az anyagiakon értek. Nézzük, kiből lenne jó férj, jó apa. Egy szépfiú talán élete végéig nőcsábász lesz.
Férjem mondta, egy férfi megérzi, ki jó csak kalandnak, és ki jó társnak.
A nők is megérzik!!!
Ahogy egy férfi sem akar 30 éves korában társnak egy plázacicát, mi nők sem szeretnénk egy selyemfiút, akinek fontosabb hogy áll a haja, mint az, hogy hozzon egy szál virágot, megbízható, udvarias legyen, és TÁRS.
érdekes mert engem soha nem a külső motivált egy pasiban
jobban érdekelt h ott bent mi van :-)
és ez így 40 fele sem változott :-)
a szépfiúkat mindig is butának tartottam (pont mint a "szőke" nőket)
és ez a legtöbbször be is igazolódót...
szal ez személyiségtől is függ h te mit tartasz ideálisnak biznyos korban
de az tény amit a fentebbi válaszoló írt !
amikor bekapcsol a nőben a gyerek utáni vágy onnantól az apajeltöltet keresi és azt aki majd a gyereknevelésben is a társa lesz
ez egy belénk kódolt dolog :-)
Sok oka lehet.
-Általában rájönnek, hogy kezd eljárni felettük az idő, ketyeg a biológiai óra stb... nekik meg még mindig nincs senkijük, és elkezdik kevésbé nézni a külsőt
-de vannak olyanok is, akiknek soha nem az ilyen cicafiús, nyálas típus jött be. Lehet hogy te másképp látsz egy egy férfit, mint a párja.
Pl nekem 19 évesen is olyan ízlésem volt külsőre, mint most, csak épp akkor pont olyan pasi nem volt a láthatáron:), de ez nem akadályozott igazán. Attól, hogy nem kifejezetten az esetem volt 1-1 férfi, még megtetszhetett adott esetben.
- vagy tényleg érett, változott az ízlésük egy idő után:)
Nekem egy Brad Pitty nem jó pasi kategória amúgy se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!