Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék? A párom még nem zárta le teljesen előző kapcsolatát.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy engem szeret és nem fog visszamenni hozzá. Szeretnék segíteni, hogy minél hamarabb túl legyen ezen. Mondtam hogy adok neki időt egyedül és megvárom, de nem tartott rá igényt.2015. jan. 20. 14:30
1/1 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem zárta le teljesen? Gondolom önmagában... Egy kapcsolatban lehet sebeket kapni. Akik erre érzékenyek, azok duplán szívnak. Én is ugyanígy voltam, kB fél év telt el, mire rendben lezartam magamban a múltat. Te maximum annyit tudsz segíteni, hogy ha látod, miben jelenik meg a baj (pl nálam az önbizalom) akkor azt orvoslod (pl az én párom folyamatosan azt bizonyítja, hogy milyen fontos vagyok neki) és így szép lassan rendbe jön
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!