Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat egy másik kontinensről! Megoldható, működhet?
Nem működhet. Csak ha összeköltöztök egy harmadik országban, ami mindkettőtöknek megfelel.
Nekünk sem sikerült, de írtam a fél órával ezelőtti kérdésedhez is.
Van akkora farkad, hogy átérjen egy másik kontinensre?
Na látod: nem működhet :-(
Kedves Kérdező!
Hasonló helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy én Brazíliában ismertem meg a lányt, ő pedig most töltötte itt Magyarországon a telet. Rio de Janeiróban csak nyaralás szintjén gondolkodunk, Budapest lesz valószínűleg a családi bázis. Fejlettebb, biztonságosabb, nyugodtabb.
A távkapcsolat..nehéz, ezt Nektek kell tudni, érezni. Gondolom utánanéztél már az itt (Európában) tartózkodás feltételeinek, és a vízum akadályok miatt a házasság a legjobb megoldás. Azt hiszem ezen a ponton érdemes átgondolni, hogy mennyire komoly a dolog kettőtök között, mert egy ilyen kapcsolat óriási áldozatokat (magánybeli, anyagi, stb.) követel meg és csak úgy van értelme fenntartani, ha komolyan, és közös jövőt terveztek. Ha gondolod, írj, és beszélünk bővebben a tapasztalataimról.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Ehhez nagyon fiatalok vagyunk, hogy így elkötelezzük magunkat, mert most érzünk "valamit".
Haza ment sajnos, és jobb is így mindenkinek egyenlőre.
Köszönöm szépen a segítségedet ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!