Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek félni a barátnőm anyjától, szerintetek valós a félelmem?
Te mit szoktál rá reagálni? Ha menekülőre fogtad ne csodálkozz, hogy egyre erősebben nyomul.
Ha legközelebb előhozza a témát mondd, hogy igen, tájékozódtál és nagyon készülsz rá, hogy a LÁNYÁVAL mindezt megéljétek, mert mennyire imádod a LÁNYÁT és ahányszor tudod elmondod, hogy a lánya így, a lánya úgy, hogy milyen jó nő és mennyire imádod és ő az istennő számodra és nagyon szeretnéd, ha jól érezné majd magát az első alkalomkor, megérted, hogy nagyon aggódik, hisz mégiscsak a lányáról van szó, meg hogy biztos annakidején (vagy valami más szót használj, ami kifejezi az idő távolságát) biztos maga is izgult és érthető, hogy félti a lányát. Persze mindezt a magad stílusában. Vigyél a lánynak vörös rózsát, neki meg labdarózsát, lehetőleg valami lilás seszínben. Ezt általában temetőbe szokták vinni, ezért a nők nagy része (kivéve a virágmániásak) nem szeretik. Fogdosd előtte a lányát (derekát, karját, vagy amit szoktál), nevetgéljetek, simogasd az arcát és érezzétek jól magatokat - persze ne legyen nagyon kirakat a dolog, de érezze a változást.
sok sikert :)
Hát ,örülj neki ilyen jó pasi vagy, még anyunak is bejössz.
Oké komolyra fordítva, ha nem akarod megdugni, valóban el kell mondanod a barátnődnek ,finoman persze ,hogy kicsit kínos neked erről beszélni az anyjával ,és lehetőleg ne nagyon hagyjon magatokra szerintem ezt megérti ő is.
10:41-es válaszoló vagyok.
Aki írta, hogy mondogasd neki, hogy a láyna így, a lánya úgy, meg hogy fogd meg előtte a kezét, stb. ezek tényleg jó ötletek, hátha akkor valahogy picit veszi a lapot, hogy egyrészt tényleg mindent tudsz, másrészt pedig oda vagy a lányáért.
A haverokkal ilyenkor ne törődj, a fiúk egy része természetes, hogy így reagál.:) :) :)
És ha mondjuk elkezd mesélni és te valahogy témát váltasz? Vagy bekapcsolod a Tv-t, és elkezdesz beszélni az adásról, vagy valami?
Majd írj, hogy este ugyan ez volt-e, vagy sikerült valamelyik "taktika".:)
Sajnos megpróbáltam mindent amit írtak de nem jártam sok sikerrel sőt rosszabb lett mint volt. Mint ahogyan tanácsolta valaki leültem tv-t nézni de amíg a barátnőmet vártam. Sajnos nemsokkal később leült ő is. A víz levert amikor megláttam mert olyan vékony blúz volt rajta hogy minden látszott plusz a mellbimbói meg majdnem kiszúrták a ruhát. Ahogyan tanácsoltátok elkezdtem felhozni hogy mennyire szeretem a lányát erre azt mondta hogy nagyon őrül neki meg ilyenek de ő fél mert tapasztalatlan vagyok és ha majd együtt leszünk nem lesz jó nekünk. Persze mindenhova néztem csak rá nem mert tök égő lett volna ha esetleg véletlenül a melleire nézek. Gondolom ezt kiszúrta és átült mellém ekkor már az járt a fejembe hogy most vagy fellálok és megyek vagy nemtom. Közben magyaráz hogy látja milyen ideges vagyok mindig amikor kettesben vagyok vele és hogy mi a véleményem , szerintem jól néz-e ki meg ilyenek. Én persze mit mondhattam volna mást mondta nagyon csinos. És miközben mellettem ült az egyik kezét fejem mögé rakta a fotelban a másikkal meg rendszeresen hozzámért a combomhoz. Próbáltam nem odafigyelni de az illat meg a látvány miatt merevedésem lett amit észrevett mert egyből azt kérdezte hogy vonzónak találom -e. Közben meg a keze combomon de úgy hogy az úja vége hozzáért a sliccem környékére amire sajnos csak még erősebb reakciót váltott ki belőlem. Még dumált erre azt mondja hogy szeretne majd egyszer beszélni velem négyszemközt a lányáról, úgyhogy pénteken menjek át amikor suliban lesz a lánya de ne szóljak neki mert valami meglepetést szervez.
Arra gondoltam vagy beszélek a bnőmel hogy mi van és akkor tuti a szakítás (szerintem) vagy elmegyek ahogy kérte és megpróbálok beszélni vele, csak azt még nem tudom hogy fogjak hozzá. Kb ennyi volt, egész estémet equrta mert csak ez járt a fejembe, barátnőm is kérdezget mi a baj de persze mindig csak elintézem azzal hogy semmi csak fáradt vagyok.
Vagy a lányával beszélsz vagy .. szerintem abból beszélgetés nem lesz.. Nagy csapda: visszautasítod akkor azért mond majd rosszat a lányának rólad ha meg nem akkor lehet, még ő intézi úgy, hogy a lánya rajtakapjon.
Én itt szólnék a lányának. Azt is elmondanám, hogy anyuka pénteken vár.. jöjjön oda fél óra múlva hallgatózni.. Kár, hogy hangfelvételt készíteni nem szabad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!