Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell beszélgetni?
Figyelt kérdés
Volt egy kis összejövetel oszt.társakkal,és voltak ott fiúk és lányok is.Próbáltam beszélgetni lányokkal (vagyis inkább ők próbáltak velem...)de nem igazán tudtam mit mondjak.Csak a beszélgetés után jöttem rá hogy mit kellett volna mondanom hogy arra menjen a beszélgetés amerre akartam.
Meg mondjuk néha annyira nem tom h hogyan kell elkezdeni egy beszélgetést,vagy magamra vonni a figyelmet,hogy már azon gondolkodom h fejbe rúgom hátha felfigyel rám:) (na jó ez csak példa)
Mit csináljak?:S
16/F
2010. febr. 7. 16:34
1/10 anonim válasza:
egyél meg egy kiscicát
2010. febr. 7. 16:36
2/10 anonim válasza:
őőőő beszélj vele?:D
2010. febr. 7. 17:03
3/10 anonim válasza:
fujd ki a levegőd a szádon majd mozgasd a szájizmaidat ,ezt sokszor ismételve szavakat,később mondatokat tudsz képezni
2010. febr. 7. 18:12
4/10 anonim válasza:
Alapjáraton egy társaságban akárkihez szólhatsz, akármit. Nem célszerű úgy nyitni, hogy "ismered a xy-t" meg hasonlók. Meg egy ismeretlentől azt sem szokás megkérdezni hogy milyen volt a hétvégéje... olyan témát hozz fel amiről te is szívesen beszélgetnél... vagy egy olyat ami kéznél van (pl. egy zenekaros póló, akiket te is szoktál hallgatni stb.), mert ha a kezdeti gátlásokat átléped, simám megy a terelgetés.
2010. febr. 7. 19:07
5/10 anonim válasza:
szerintem ne rúgd fejbe.....:)....az bizti nem jó
gondolj arra, h nem kell senkinek megfelelned, elmondhatod a saját véleményed bátran, lehetsz őszinte....nem olyan nagy ördöngősség.....ha hülyeséget mondasz és rájösz rögtön csak mosolyogj egyet....a lányok se földönkívüliek, nekik is vannak gátlásaik
minél többet "gyakorolsz" annál jobban megy majd, aztán észre se veszed majd, h oldottan csevegsz bárki emberlányával
ja és ne gondold h másoknak könnyebben megy!
sok sikert!
2010. febr. 9. 14:57
6/10 anonim válasza:
Én ha csajozok mindíg iszom 1-2 felest, ettől megszünnek a gátlások és sokkal nyitottabb leszel és a beszélőkéd is beindúl. minnél többet iszol annál gátlástalanabb leszel!!!!
2010. febr. 9. 15:01
7/10 anonim válasza:
TÉ JÓ ÉG....Miféle gátlások....eeeember.....Mi történhet, h beszélsz egy lánnyal?Belehalsz?....Am a kérdésedre az, h mondj vmi vicceset....nagyon vicceset valakinek, az hangosan fölnevet, mindenki oda fog figyelni, aztán még vmi poénos dolog....aztán meg kitalálsz vmit....hajrá!
2010. febr. 9. 15:16
8/10 anonim válasza:
Ha egy csajjal erőltetni kell a beszélgetést, az azt jelenti, hogy nincs közös témátok, innentől kezdve értelmetlen az egész. Amúgy meg nem kell játszani a társasági embert, ha nem vagy az.
2010. febr. 9. 15:24
9/10 anonim válasza:
Mondjuk ez elofordul sokaknal de le kell gyurni mert igy soha nem haladsz egyrol a kettore.Szolisd meg a lanyt kerdezd meg hhogy hogy van meg ilyenek mondjal vicces dolgokat vagy vicceket mert ezeket szeretik a lanyokes legy hatarozott ne lassak rajtad hogy felsz mert akkor bukta >sok sikert:D
2010. febr. 9. 15:35
10/10 anonim válasza:
Szia!
Itt elég jókat ír, és szerintem ha betartod az utasításokat, akkor menni fog! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!