Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is emlékeztek az exeitekre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is emlékeztek az exeitekre, mármint eszetekbe jut akár csak nagyon ritkán? Örökre elfelejteni lehetetlen nem?

Figyelt kérdés
Én egyet se tudok elfelejteni, sőt tovább megyek, két évvel ezelőtti randira is képes vagyok emlékezni, ami csak egyetlen alkalom volt. Elképesztő, hogy mik nem jutnak eszembe... Persze nem gondolok rájuk gyakran, csak mondjuk elmegyek egy helyre, akkor eszembe jut, na ide vittem xy amiből aztán nem lett semmi, vagy itt jártam az exemmel...
2015. jan. 18. 22:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Úristen tízes, ez beteg de jó + :D
2015. jan. 18. 23:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Várj mondok jobbat :D

A nyári csajomat a termálfürdő kellős közepén újjaztam, a csaj meg visított, nyögött közben alig bírtam "befogni a száját" :D

2015. jan. 18. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!