Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal tervezzük a gyerekvállalást és mikor beszélgettünk ő azt mondta hogy mikor megszületik részvétünket teszük az apasággi vzsgálaton! Ez nekem rosszul esett! Nem bizik meg bennem?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 16:26
11/15 anonim válasza:
apaságit kér amikor még nem is vagy terhes?
hajaj szerintem még most hagyd ott
12/15 anonim válasza:
azt nem értem, miért vagy még vele?
egy idő után jönnek majd a jelenetek, aztán a pofonok...
13/15 anonim válasza:
ilyet mondana párom,következő perctől kezdve már nem tőle terveznék gyereket...
14/15 anonim válasza:
Nem értem az ilyen embereket, mint Téged Kedves Kérdező, hogy egyáltalán még miért vagy vele??? Szerintem ez éppen elég, sőt túl sok ok arra, hogy odébb állj! Ilyen embernek egyáltalán miért akarsz gyereket szülni???
15/15 LN09 válasza:
Jesszus! És te akarsz tőle gyereket???
Én babát várok, ráadásul kettőt, de férjemnek egyszer sem jutott eszébe, hogy ha megszületnek apaságira menjünk.
Ez nem normális dolog, és nem lehet a féltékenységre fogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!