Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után kiesett egy kis pisztoly a nadrágom zsebéből. Ezért nem akart aztán találkozni velem? Ezt hogyan lehetne máskor jól lereagálni?
21 éves vagyok, a lány 19 volt. 4 randi után szexeltünk először, aztán pár nappal később másodszor. Én szerettem volna vele tartós kapcsolatot.
A második szexelős alkalmunk idején mikor a földön lévő gatyámért nyúltam, a nadrágzsebemből egy ilyen pisztoly esett ki:
6+1 lövetű gázpisztoly. Ha valakit fejbe lövök vele, akkor kb. fél órára megvakul. Ölni nem lehet vele.
Lányok titeket megijesztene, ha egy srác zsebéből kiesne egy pisztoly, akivel éppen találkozgattok?
Ezt hogyan lehetne pozitív lereagálni?
10.
Hagyjuk már a hülyeséget.
Te mit csinálnál ha egy kóborkutya meg akarna marni?
Mit csinálnál ha egy banda meg akarna verni?
Mit csinálnál ha egy rabló az utcán ki akarna rabolni?
Mit csinálnál ha valaki betörne hozzád?
Kitalálom, semmit és inkább együttműködnél vele annak reményében hogy nem bánt téged. Nos én nem ilyen vagyok és inkább megvédeném magam és a szeretteimet, akik velem vannak. Ez miért baj?
Ily csajjal nem jönnék össze.
Legyne már agya, legyen már tudatossága, én mindenhova karate tudást és sokkolót viszek magammal.
18F
ez ló**fasz,nekem kések hullottak,azzal is lehet vakítani,csak tovább tart haha
egyébként meg ezen mi parás van? nem tud vele kárt tenni,kb semmit nem is ér.
tömeg ellen (4ember) meg annyit sem ér mint egy kavics.főleg ha szél van és vissza fújja a pofádba a gázt.Meg ezek akadnak.
Manapság annyi ilyet lehet hallani, hogy olyanokat megölnek az emberek akiket elvileg szeretnek hogy én is nagyon megijedtem volna a helyében.
Próbáld meg megbeszélni vele és ígérd meg neki (tedd is meg!!) hogy máskor ha vele leszel a pisztolyt otthon hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!