Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztem csak játszik velem. Ezek a jelek arra utalnak ugye?
Figyelt kérdés
A baátnőmmel egy honapja vagyunk eggyüt de azalatt vagy 20 szor veszekedtünk.Én nagyon beleluntam ebbe és akárhányszor megmondtam neki mindig neki állt feljebb és ő sértödött be...sajnos ne egy városban lakunk igy minden nap max 30 percet tudunk eggyütt leni és a multkor 20 percet lent hülyéskedett a jégen nem az h velem lett volna:S elmondása szerint szeret csak nagyon nem mutatja ki és nembizik bennem:S s engem zavar.. de közbe meg majd meghalok annyira szeretem és ugy hiányzik:S ő nagyon flegma még velem is de mit csináljak ha szeretem:S2010. febr. 7. 13:55
1/4 anonim válasza:
Ez elég kevés, de ez alapján tényleg úgy tűnik h ő csak húzza az agyad. Tudja, hogy szereted, és ki is használja a dolgot.
2/4 anonim válasza:
Átvág.
Nincs véletlenül egy kb. 7-8 hónapos kapcsolata?
Vagy nem volt neki kapcsolata?
3/4 anonim válasza:
Egy hónapja vagytok együtt, az nagyon rövid idő, akár mennyire ismeritek már egymást.. Mindkettőtöknek szoknia kell a helyzetet.. Szal nem biztos, h csak szórakozik veled,egyszerűen ilyen tipus,akinek idő kell. De kül elég kevés infót adtál meg.. pl hány évesek vtok..stb..
4/4 A kérdező kommentje:
16,16
2010. febr. 7. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!