Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem első látásra? Ilyen szerintem nem létezik a nők szemszögéből. A vonzalom lassan alakul ki valaki iránt. Hölgyek mi a véleményetek? Életkort is írjatok.
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 14:42
11/14 anonim válasza:
Azért, mert nem szerettek beléd. Ennyi. Csak mert létezik a szerelem első látásra, ne várd, hogy veled megtörténjen, azért nem olyan gyakori :D:D
12/14 anonim válasza:
Létezik!Nálam már volt.Nem is egyszer.
13/14 anonim válasza:
Olyan volt már, hogy megláttam valakit, és annyira megtetszett, hogy tudtam, meg kell őt szereznem. Nem is volt túl nehéz dolgom, utána viszont alábbhagyott az érdeklődésem, és szerelem sosem lett a dologból. Nálam a szerelem lassan jön, volt exem, akit még fél év után sem mondhatnám biztosra, hogy szerettem, csak úgy elvoltam vele. Ha odajön hozzám az utcán valaki, kapásból elutasítom és teljesen mindegy, hogy néz ki. Utálom, ha idegenek hozzámszólnak, akár csak azért is, hogy megkérdezzék az időt, de az idétlen egymásravigyorgástól is herótom van. Általában rá se nézek az emberekre, csak megyek, amerre dolgom van épp. Én is elküldenélek, valószínűleg anélkül, felmérném, hogy nézel ki. Sokszor előfordul, valamiért az emberek annak ellenére, hogy zárkózott típus vagyok megtalálnak a hülyeségeikkel és képesek úton-útfélen leszólítani még akkor is, ha nincs előzetes szemkontaktus. Jött már hozzám oda férfi úgy, hogy egy barátnőmmel ültem egy csendes kávézóban a süteményem fölött. Na, ő se lett a párom...
14/14 anonim válasza:
Épp az ellenkezője! A vonzalom vagy van azonnal, vagy sohasem lesz! A szerelem is hasonló, ha azonnal nem "lángolsz" valaki iránt, akkor később sem fogsz.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!