Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el? Bővebben lent. -->
Barátommal 2hete vagyok együtt de nem értem miért akarja hogy én kezdeményezzek... =/ jó nem azt mondom hogy én nem szoktam kezdeményezni de mégis ő a férfi nem neki kellene megtenni az első lépést? Mert meg is mondta nekem hogy eddig mindig a lányok kezdeményeztek nála... hát de én vagyok olyan mint azok a többi lányok.. remélem azé idővel más lesz... de ha most ilyen akkor másban is ilyen lehet? pl: ha sexre kerülne a sor majd később?:O normális válaszokat szeretnék ha nem olyan megterhelő ez nektek.. :D am 16/L-vagyok a barátom is 16 éves
köszi előre is(K)
azért mert koránál fogva ő is tele van gátlásokkal,
bármiről legyen szó mindig őszintén beszéljétek meg
35/pasi
Teljes mértékben egyet értek az előttem íróval. A fiúk különben is később érnek meg ilyen téren (bocs minden fiunak :D ) és csak nevelni kell őket, mert még ilyenkor lehet, de ha nem sikerül ne bánkódj, fiu, fiatal, te is az v még.. találhatsz mást, ha nem jön össze, de azért még ilyesmire ne gondolj, beszélgessetek többet!:)
Különben egy nagyon jó tanács a jövődre nézve, ha pasit keresel, ilyen tini korodban (15-19) mindig legalább 2évvel idősebbet keress.. Bár fiuknál a 16-18év szörnyű.. olyankor még gyerekek, és nem is képessek a komolyabb kapcsolatra (tisztelet a nagyon nagy ritka kivételnek), mert a lányok álltalában ezt keresik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!