Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mennyire előny nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire előny nálatok ha egy srác kűzdősportol?

Figyelt kérdés
Most ne egy agyonvert embert képzeljetek el. Tud verekedni és helyes.

2015. jan. 17. 00:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
En is kuzdosportolok( mma) no letemre. A kulsom alapjan nem gondoljak rolam. En kifejezetten orulok, ha olyan pasival jarok, aki szinten vmi hasonlot csinal. Ha ferfinek szulettem volna, mindennap megvernek vslakit , mert jol esne. Dehat igy nokent vissza kell fognom magam. N
2015. jan. 17. 04:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nagyon bejön ha egy pasi pl boxol vagy amerikai focizik .. :D én is boxedzésekre járok minden egyes nap és becsülöm az ilyet. Na meg aki ilyes jellegű sportot űz,.. Annak a teste sem lehet rossz :D kitartás, erőnlét, sportosság, helyes táplálkozás, helyes arc. Ha a megfelelő belső tulajdonságai is megvannak, jöhet
2015. jan. 17. 09:50
 13/16 anonim ***** válasza:
amúgy taekwondozok, de nem hiszem hogy előnyt jelentene egy kapcsolatban. meg nyilván nem ezért fog megkedvelni. #1 voltam.
2015. jan. 17. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálam pozitív, mert biztonságban vagyok mellette, egészséges életet él, van egy jó hobbija...mondom ezt úgy, hogy boxoló lány vagyok :D
2015. jan. 18. 19:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.:) Heti 6 edzésem van. 4 thai box, 2 MMA ha érdekel valakit.:D
2015. jan. 19. 00:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb összetétel lenne ha heti 6ot edzel a

2 ökölvívás,2 thai box,2 bjj.

2015. jan. 19. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!