Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya, szerény, visszahúzódó lány hogyan és hol ismerkedhet?
Figyelt kérdés
Tudnátok lehetőségeket,helyeket mondani,hogy hol és hogyan tudnék normális fiúkkal ismerkedni,annak ellenére ha csúnyácska vagyok? Ahol nem ciki,és esetleg sikerem is lehetne.Köszönöm a válaszokat előre is.2015. jan. 16. 18:09
11/16 anonim válasza:
Sokszor a magukat csúnyának tartó lányok külsejével semmi gond nincs, úgy sejtem, a kérdező is ilyen lehet. Talán az is erősíti ezt, hogy - te jó ég - 17 évesen nem volt még barátja, pedig egyáltalán nem késett el a dologgal, túl értelmes kapcsolat nem is nagyon alakul ki ennél fiatalabb korban.
12/16 Közveszélyes Kontár válasza:
""Tisztátalan asszonyállat""
Googlen keresnél egy képet és belinkelnéd hogy milyen csúnyára is hasonlítsz?
13/16 anonim válasza:
Nem te vagy az a lány véletlenül, aki a múltkor küldött magáról képet?... Szívesen beszélgetnék veled, de hacsak a jóképű srácok tetszenek, akkor inkább hagyjuk, mivelhogy nem nézek ki jól....
14/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok
2015. jan. 17. 19:45
15/16 anonim válasza:
Nem lenne kedved erről beszélgetni ?
Akár itt priviben, akár máshol ? :)
Hasonló helyzetben vagyok én is,csak a másik oldalon. :/
16/16 anonim válasza:
Könyvtárban, papírzacskóval a fejeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!