Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki az aki az érettebb pasikat szereti? Miért őket választjátok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 10:23
11/18 A kérdező kommentje:
Azért, hogy egy nőnek piaci értéke legyen elég durva megfogalmazás!
Nem rabszolgatartó kereskedelemben élünk!
2015. jan. 16. 11:01
12/18 anonim válasza:
Egyébként persze, kell valami egzisztencia, és milyen jó hogy váláskor legfeljebb az együtt töltött idő alatt felhalmozódott vagyon feleződik. :)
13/18 anonim válasza:
#11 legalábbis nem mindenhol. Valahol még mindig tevékben mérik a nőket. :)
14/18 anonim válasza:
Durva megfogalmazás, de a férfinál az egzisztenciakérdésnél is kb. erről beszélünk.
15/18 anonim válasza:
Nálam a fő ok az apakomlexus, már 12 évesen is ha szexről vagy kapcsolatról fantáziáltam, akkor egy 30-40 körüli férfi volt a partnerem. Mindig is hidegen hagyott a korosztályom, még véletlenül se fordult meg a fejemben, hogy velem egyidős legyen a párom. Gondolkodásra és külsőre is vonzóbbak a számomra, mint a huszonévesek. Az, hogy tapasztalt a szexben, nálam nem számít, mert elég érdekes a szexhez fűzödő viszonyom és a vágyaim is, szóval semmi előny nem származik ebből. A pénz annyiban számít, hogy nekem kelljen eltartanom, ezen kívűl felőlem kereshet 60 ezret, vagy 600 ezret is, nem érdekel.
17/18 anonim válasza:
Egyébként nem tudom honnan jött ez a ne nekem kelljen eltartanom (nő létetekre) mikor ez általában pont fordítva van, a férfi tartja el a nőt, de szerintem az az optimális amikor mind a ketten keresőképesek és keresnek is annyit, hogy együtt fenntartsák a saját háztartásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!