Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért nem akar megcsokolni miután leszoptam?
10-es válaszoló.
Te már az előjátéknál amikor leszopott, el is mentél? Jó gyors volt:D Senki nem beszélt itt gec iről csak szopásról.
én lány vagyok de én sem szeretem a csókot nyalás után.
d hát... néha elviselem :D
Hát ha leszoptak de nem mentem el, akkor mindig megcsókoltam a barátnőmet, de mikor az volt hogy a szájába, na akkor nem. És mi köze amúgy a kényeztetésnek egymáshoz már bocs? Én ugyan úgy kinyaltam, ő meg leszopott. És?
Miért nyeljem vissza magam? Undorító és gusztustalan.
Mindig megkértem, hogy köpje ki és mossak ki a száját legalább vízzel. Öblögessen. Azt nem nagyon kértem, hogy nyelje le. Max 1-2 alkalommal rá kérdeztem le meri e nyelni. Amúgy is undorító valahol, mindkét fél részéről ha lenyeli, mert még is csak abból a szarból lesz a gyerek és akkor kb kannibalizmus, hogy a saját "gyerekét" nyeli le az illető :D, fújj XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!