Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenyek vagytok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyek vagytok ha a bolti eladó kedves a pasi tokkal?

Figyelt kérdés

párom a ma voltunk egy üzletben az eladónő kedves és számomra túl előzékeny volt poénkodott. és a párom egy kicsit beszélgetett is vele olykor mosolygott a nő poénjain szerintem túl reagáltam mert féltékeny lettem. azt mondta a parom.hogy nem is volt szep a no.es ne balhezzak.mert

én is szoktam másokkal ilyen kedves lenni de ez engem zavart. Megis csalna ezek szerint? Ez mar flort?

2015. jan. 14. 15:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem itt nem azzal van a gond, hogy a párod kedvesen viselkedett egy másik nővel. Azt gondolom, hogy a saját önbizalomhiányod miatt pánikóltál be ennyire. Nem hiszed el, hogy megbecsül téged annyira, hogy nem csalna meg, mert te sem becsülöd magadat eléggé.

Viszont, ha komoly okot adott volna arra korábban, hogy ne bízz benne és azért történt ez, akkor komolyan át kell gondolnod a kapcsolatotokat.

Mindenesetre, ha fontos neked ez a kapcsolat, akkor próbáld meg magadban elrendezni az érzéseidet, az indulataidat, próbálj következetes lenni, foglalkozz az önismerettel egy kicsit és próbáld meg növelni az önbizalmadat szerintem.

2015. jan. 14. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!