Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy srác akit másfél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akit másfél éve szeretek egy suliba jártunk. És ő is szeret meg szeretett is. Szombaton lesz egy farsangi bál szerintetek beszéljek akkor vele?

Figyelt kérdés
De másfél évvel ezelött azt mondta, hogy 2 év múlva jöjjünk össze mert ő 16 én meg 12 voltam de most már 18 és én 14 vagyok. De mindig keres engem pedig sajna nem jár már ebbe a suliba de minden nap érdeklődik irántam csak az a baj hogy van barátnője de én érdeklem ezt megmondta.Annyira jó vele lenni mindentől megvédett mindig,mindig oda figyelt hogy mit mondtam.És én nagyon szeretem mert mióta nem találkoztunk ő összejött egy másik csajjal én meg egy másik sráccal de már mind a ketten bánjuk.Mit tegyek?mert ha nem szeretne akkor nem irna mindig msnen meg nem kérdezősködne meg nem hívna fel..Én már nem tom hogy mit érez..segítsetek..
2010. febr. 6. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
nem kell tökölni..lépj oda aztán mondd neki " h hé bébi te + meg én mostan járunk azt ennyi azt annyi!" ez egy idéet.azt jeenti ha fontos számodra a sarkadra állsz odamész és nem aztmondod hogy hé te bejössz nekem! csak kezdj vele beszélgetni!ha köös témátok van, és egy húron pendltök hidd el sokszáz ember közül nagyon gyorsan feltűnsz neki!
2010. febr. 6. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
rögtön 25 évessel járj
2010. febr. 6. 21:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1-ső kommentelő =) hát nekünk mindig van közös témánk.

2.-kommentelőnek azt üzenem hogy joh értem hogy elég fiatal vagyok hozzá de nagyon szeretem és az a jo hogy nem néz ki 18 nak hanem csak 16-nak vagy még annyinak se..Azt mondta hogy nem kényszerít hogy feküdjek le vele ő vár bármeddig én meg nem most akarok még lefeküdni vele szoval az a jo hogy megért engem és bármiről nyiltan tudunk beszélni.

2010. febr. 6. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:

mindenki azt mondja

sok szerencsét

de majd rájössz

2010. febr. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!