Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, hogy mit gondoljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit gondoljak? Lassan 4 éve, hogy Együtt vagyunk. Velem feküdt le először, kb 3,5 éve, előtte nem volt senkivel. Napokban beszélgettünk erről és azt mondta, hogy kipróbálná másokkal is, hogy milyen lehet.

Figyelt kérdés
Elmondása szerint nem tenné meg, de faggattam a témában, hogy a tapasztaltakkal függően mással vagy többször is kipróbálná. 2 hetente látjuk Egymást, meló és kolesz miatt. Azt mondta, a szex jó velem, csak van benne egy kis kíváncsiság. Kezdjek aggódni, hogy megcsal, vagy tényleg megteszi-e?

2015. jan. 13. 23:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Azt kaptam választ, hogy én már jó pár csajjal lefeküdtem régebben, kapcsolatunk előtt, Neki meg én vagyok az első pasi, szeretne tapasztalatot szerezni."

Tudom szereted, és ne haragudj, de ilyen moslék r*bancot... Milyen érv ez már ellened, istene, az előtte volt és??? Valószínűleg ha szereted és első lenne, te nem állítanád ilyen helyzet elé...

Én exem is ilyen volt, ennek a kapcsolatnak lőttek, de nem kár érte. Ilyen mentalitást, annyit nem ér hogy leköpd...

2015. jan. 13. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:
9: Inkább menj a búsba te, te hülye ribizli.
2015. jan. 13. 23:33
 13/18 A kérdező kommentje:
11: Azért addig, amíg nem tette meg, addig nem kéne r.bancozni meg köpködni! Bízom, hogy nem törvényszerű így történnie, hogy megteszi. Az meg, hogy Te így jártál, sajnálatos, azért köszi a kommentet.
2015. jan. 13. 23:44
 14/18 anonim ***** válasza:

# 13

Nem félreértesz, a hozzáállására mondtam ezt, nem arra hogy megtette. "én már jó pár csajjal lefeküdtem régebben, kapcsolatunk előtt, Neki meg én vagyok az első pasi, szeretne tapasztalatot szerezni."

Ez nagyon legalja, belekötök a semmibe is. Mi köze ahhoz mi volt előtted, neki nem volt senkije és, min változtat ez ha szeret, olyan fontos más faszt is leszopnia az életben? Én úgy osztanám a nőmet, ha ilyen okot mondana, hogy ezért akarja kipróbálni mással... Én megmondanám neki, menj te k....

Ez rettentő gáz, én komolyan megkérdezném, kell a tapasztalat legyen itt vége? Akkor menj egészségedre...

Ez már szerintem egy férfi önbecsülés megalázása legalábbis nálam!

2015. jan. 14. 00:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Igazából ezzel készíti elő a terepet szerintem. Aztán majd egyszer csak vagy megcsal, vagy szakít erre való hivatkozással.
2015. jan. 14. 00:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi is ugyan ennyi ideje vagyunk együtt a barátommal,de én vagyok a lány :D nem fogok haazudni,mert nem lenne fer! Nekem is ő volt az első,soha más senki nem ért még hozzám. Nekem tetszenek más pasik is,és van olyan akivel elképzeltem,és van olyan aki hajt rám és ezerszer jobbnak tűnik a barátomnál... De! n őt szeretem,jöjjön akárki,bárki,nem kellene más! Hozzám senki se ér rajta kivül,mert nagyon szeretem, a legjobb akit kaphattam az élettől,tisztelem mint embert,es minden tetszik benne,rajta,mindenestül szeretem úgy,ahogy van! Én le tudnám csak vele élni az életem!
2015. jan. 14. 17:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Szentül állítja, hogy nem teszi meg, mert nagyon szeret. Én hiszek Neki, lehet, hogy Ti nem hinnétek, de már elég rég óta Együtt vagyunk, elnyerte bizalmam. Megéri kockáztatni, hiszen az életben is sok helyen kockáztatunk...
2015. jan. 14. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem attól, hogy szeret teljesen normális amit gondol. Az, hogy kíváncsi nem egyenlő szerintem azzal, hogy meg is csal. Ha szeret és normális nem fog. Inkább "szenved". Ha érted, hogy értem, vagy majd egyszer kitaláltok valamit, hogy csillapítsatok ezen úgy, hogy mind a 2-en élvezzétek. Ez megbeszélés tárgya, s nem szabad annyiban hagyni. Bár az aggasztó, hogy mit válaszolt neked:S
2015. jan. 31. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!