Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit gondoljak? Lassan 4 éve, hogy Együtt vagyunk. Velem feküdt le először, kb 3,5 éve, előtte nem volt senkivel. Napokban beszélgettünk erről és azt mondta, hogy kipróbálná másokkal is, hogy milyen lehet.

"Azt kaptam választ, hogy én már jó pár csajjal lefeküdtem régebben, kapcsolatunk előtt, Neki meg én vagyok az első pasi, szeretne tapasztalatot szerezni."
Tudom szereted, és ne haragudj, de ilyen moslék r*bancot... Milyen érv ez már ellened, istene, az előtte volt és??? Valószínűleg ha szereted és első lenne, te nem állítanád ilyen helyzet elé...
Én exem is ilyen volt, ennek a kapcsolatnak lőttek, de nem kár érte. Ilyen mentalitást, annyit nem ér hogy leköpd...

# 13
Nem félreértesz, a hozzáállására mondtam ezt, nem arra hogy megtette. "én már jó pár csajjal lefeküdtem régebben, kapcsolatunk előtt, Neki meg én vagyok az első pasi, szeretne tapasztalatot szerezni."
Ez nagyon legalja, belekötök a semmibe is. Mi köze ahhoz mi volt előtted, neki nem volt senkije és, min változtat ez ha szeret, olyan fontos más faszt is leszopnia az életben? Én úgy osztanám a nőmet, ha ilyen okot mondana, hogy ezért akarja kipróbálni mással... Én megmondanám neki, menj te k....
Ez rettentő gáz, én komolyan megkérdezném, kell a tapasztalat legyen itt vége? Akkor menj egészségedre...
Ez már szerintem egy férfi önbecsülés megalázása legalábbis nálam!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!