Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitsegeteket szeretnem kerni, nekem van egy 10evvel idosebb baratom. Es mostanaban azaz 2napja szinte alig tudok rola valamit, vagyis beszelunk. Csak napi 20szo kb es ennyi. Miert lehet ez? Nem kivancsi ram?

Figyelt kérdés
Vagy korral jar? Hetvegen egyutt voltunk,minden szep es jo volt, most meg kb leszarjuk egymast.. Miert? Vagy tenyleg annyira faradt hogy nincs ereje velem beszelgetni? Vagy mi..
2015. jan. 13. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Masik csaja van
2015. jan. 13. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amúgy lehet nem te vagy neki az egyetlen..

2015. jan. 13. 22:32
 3/8 A kérdező kommentje:

28 eves

Tenyleg ez a jele, annak hogy masik noje van? :'(

2015. jan. 13. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
En 18 eves vagyok..
2015. jan. 13. 22:37
 5/8 eVoLNT5 válasza:
elvittem csajozni
2015. jan. 13. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Millio egy dolog foglalkoztathatja, nem kisfiú már közel a 30hoz van. Tudod a felnőttek gondjai: munka,család,ha még tanul akkor avval kapcsolatban, anyagi gondok, lelki gondok, szociális gondok, autója esetleg ha van...

Nem mindig az az első hogy akkor új nője van. Lehet hogy az autójába ment tönkre valami aminek a javítása 200 ezer,ez mondjuk elszomoríthatja. Példa ez csak. A munkahelyén is lehetnek gondok vagy a családjával. A felnőtt élet nem olyan könnyű. Szerintem kapcsolj kisebb fokozatban, nyugodj meg, fuss össze a barátnőiddel és hanyagold. Mindenkinek van szüksége egy kis időre hogy maga legyen. Ne viselkedj túlságosan kislányosan.

2015. jan. 13. 22:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszt! Megprobalok nem ugy viselkedni.

Most megnyugtattal. :)

2015. jan. 13. 22:48
 8/8 Fish1 ***** válasza:
Őt megkérdezted már, hogy mi áll a dolog hátterében?
2015. jan. 14. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!