Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha elvesztettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha elvesztettem a legjobb barátomat, mert szerelmes belém?

Figyelt kérdés
2 éve ismertem meg ezt a fiút és nagyon jó barátomnak tartottam/tartom.. elmondhattam neki bármit,meghallgatott,mellettem állt,odafigyelt rám,lehetett vele hülyéskedni,bulizni,és összességében a legjobb barátom.. kb pár hónapja észrevettem,hogy másabb velem.. (van egy fiú akibe szerelmes vagyok 3 éve,de viszonzatlan) és a barátomnak akármit mondtam erről a fiúról ideges lett,haragudott rá..mikor látott minket csókolózni akkor megharagudott rám,de mikor rákérdeztem aztmondta,h nem szeret csak barátilag..az összes haverja és barátnőim is mondták nekem,de én nem hittem el,de múlthéten szomorú volt és nem mondta el,hogy miért énpedig rávágtam,hogy tudom,hogy szeret,de azért nem mondja,mert tudja,h én csak barátként nézek rá..nem is tagadta le,de aztmondta h felejtsük el egymást,mert csalódott bennem a másik fiú miatt(akivel látott csókolózni) és h lenéz ez miatt,hogy az a méásik fiú nem is szeret mégis hagyom magam kihasználni..jó ebbe igaza van..de letiltott minden honnan a telefont se veszi fel és hozzám sem szól.. ez a másik fiú miatt van? vagy a viszonzatlanság miatt? most mit csináljak? nekem nagyon hiányzik! :( és nem akarom,hogy rámenjen a barátságunk :( 18/L
2015. jan. 13. 22:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
akármilyen nehéz is lesz és akármennyire is hiányozni fog, szerintem a legjobb, ha nem keresed többé. azért volt ott neked, mert szeretett. akkor működhet esetleg a barátság ismét, ha lesz barátnője (magamból kiindulva, mert ahogy lett barátnőm, a régi lányra, akibe anno bele voltam esve, már tudtam barátként tekinteni).
2015. jan. 14. 00:00
 12/13 anonim válasza:
engedd el...Ha szereted mint barát ne legyél önző és engedd el, nem teheted meg vele h ha szeret h végignézze azt hogy te másik fiú miatt szenvedsz de még azt sem ha boldog vagy... Gondolj bele a helyzetébe. Egyébként meg ha tényleg barátság ez akkor fel fog keresni még, nem biztos h holnap vagy egy hét mulva vagy akár egy honap mulva de felkeres! 5 éve van ilyen barátom és hol én hol ő érzett többet. már egyikünk sem de valahogy mindig ott vagyunk h rájövünk h sosem szabadulunk meg egymástol ha karjuk sem, pedig már 2500 kmre lakom töle...;)
2015. jan. 14. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:
hát én meg ebben nem hiszek. Nem hiszem el, hogy van olyan, hogy egy pasitól nem kell több mint barátság, de egyébként belehalok, ha itthagy. De erre majd rájössz, hogyha eltűnik ez a 3 éves fantomfiú.
2015. jan. 14. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!