Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális hogy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy egyáltalán nem csókolózunk?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt,viszonylag friss kapcsolat(3éves kapcsolat után)és már semmi csókolózás,nem találkozunk mindennap,csak hétvégente.Nem azt szeretném ha mindig egymás szájában lennénk,de azért jól esne :( Mit tegyek? 21/L
2010. febr. 6. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
varázsszó: kommunikáció
2010. febr. 6. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát sztem erről el kellene beszélgetnetek...
2010. febr. 6. 18:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,persze hogy megbeszéljük...de előtte kíváncsi lennék a ti válaszaitokra is.Hogy mi lehet az oka?
2010. febr. 6. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
elöször is gondoljátok át nem -e erőtetett kapcsolatt ez , kcisit többet kéne találkozni heti 4-5:D és meglezs minden :D
2010. febr. 6. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:

A csók és a szexuálitás összefügg az érzelmekkel.. azt mondják,amikor már nincs csók,akkor a kapcsolat bizony kihűlt.. mi 4 év után is naponta csókolózunk, mert őszintén szeretjük és kívánjuk egymást.. épp ezért együtt is élünk, mert nem bírjuk külön.

25F, a párom 23N

2010. febr. 6. 19:02
 6/11 anonim válasza:
Szerintem mossál fogat!!!
2010. febr. 6. 19:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor lehet ez a kapcsolat már nem a szerelemről szól..?! Mindenképpen el kell beszélgetnem vele.

Fogmosás :),hát nagyon aranyos hogy ezt írtad,biztos nagy a tapasztalat a hátad mögött,és ezzel kimerült az ötlettárad! :P

A többi választ köszönöm!

2010. febr. 8. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Normális dolog ez, nem jó. Nézd, sok olyan faszi van ám a világon, akik nem szeretnek csókolózni. Ez egy ilyen dolog. Egyszerűen olyan faszit kell találnod, akinek hasonló az ízlése. Ez még nem azt jelenti, hogy nem szeret téged. Egyszerűen más. Vagy elfogadod, vagy lelépsz. Nekem is volt ilyen hapsim (3 évig húzta) és le is cseréltem, mert meguntam. Azonnal kerestem jobbat, mert nekem unalmas volt, hogy nem "tud" csókolni.
2010. febr. 12. 16:09
 9/11 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyanez a szitu.Másfél éve vagyunk eggyüt és már a kapcsolat elején észrevettem hogy alig csókolozunk.Rákérdeztem: Azt mondta hogy volt olyan barátnője aki ezzért szakított vele , de ő nem szeret csókolozni, Inkább ölelgetni , bújni szeret.Azt viszont télleg nagyon sokat csinálja:):) már megszoktam , igaz van hogy nagyon vágyom egy hosszu csókcsatára:D de szerelmes vagyok belé, és valahogy sokszor észre sem veszem hogy nincs.
2010. febr. 12. 18:26
 10/11 anonim válasza:

Na, a mi kapcsolatunk is ilyen...

Se csók, se ölelés - mert soha nem jókor akarom ölelni -, istenem miért nem szeretik a nők, ha szereti őket a barátjuk???

Éppen emiatt van most válófélben a dolog...

2010. febr. 12. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!