Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy lány másol?
Figyelt kérdés
Még azt sem mondhatjuk, hogy jó viszonyban vagyunk, nagyon elcsúnyult kettőnk között minden. És mégis, azt veszem észre, ha velem beszél, nekem ír, őt olvasom, hogy másol. Másolja a fogalmazásmódom, másolja a stílusom, másol. És nem tudom, mit tehetnék? Nagyon zavar. Mondjam meg Neki, hogy ne másoljon? Mert elvileg utál, de ha valakit utál az ember, mért tesz ilyet?2010. febr. 6. 18:01
1/13 anonim válasza:
Nyúlj a gatyádba és kezd el verni a farkad. Kíváncsi vagyok azt is másolná e. Ha igen, akkor menj oda hozzá és veresd ki vele, vagy sz*pasd le a suli wc-jében, de egy kicsit kenj az arcára is, tudja meg mi az a szerelem.
2/13 anonim válasza:
Menj le anyucidhoz és fújd be nála hogy másolnak.
Ember ilyenen fent akadni.
Szánalom.eu
14/F
3/13 anonim válasza:
mennyi idősek vagytok?
tizenéveseknél ez előfordul, elég gyakori, de ém pl 18 feletti vagyok, mégis van ilyen ismerősöm, és szerintem nagyon gáz..ennyi idős korban mint én már kellene egy kialakult személyiség, de az illetőnek nincs..engem is idegesít, de leginkább lesz@rom és minél kevesebb időt próbálok vele tölteni.
4/13 anonim válasza:
Mégjobb, ha az ő gatyájába nyúlsz, hátha azt is utánozza, aztán kölcsönösen örömet okozhattok egymásnak.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy van. Én már 18 feletti vagyok, Ő 18 alatti.
:D Jól megmondta a 14 éves p*cs. Gondolom ezt a stílust valami netes "hogy legyek f*szacsávó" pdf-ből nyaltad be. :D Tanulj, p*csike, fürdés, aztán fekvés, mindjárt suli, szerencsétlen.
2010. febr. 6. 18:05
6/13 anonim válasza:
jézusom..-.-" Ember hagyd a p*csába... Ne beszélj vele ne menj a közelébe..ha odamegy hozzád küldd el. Ezt most télleg nemtudod meoldani egyedül????! Nagyon örülök hogy vkinek ilyen gondjai vannak. Biztos olyan faszagyerek vagy h mindenki téged "másol" csak gondolom arcod nincs ahoz h elmondd neki h idegesit mer fosol. gratulálok ;)!
7/13 A kérdező kommentje:
Úgy látom, front lesz.
2010. febr. 6. 18:49
8/13 anonim válasza:
Fa*szkalap vasárnap szoktál suliba menni?
Előbb nézd már meg milyen nap van.
14/F
9/13 A kérdező kommentje:
Képzeld el, szoktam. Mégpedig olyanba, ahol a magadfajta hamvassegűeket kúrjuk szét.
2010. febr. 6. 22:11
10/13 anonim válasza:
ez mekkora szöveg, valami négergettós filmből vetted? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!