Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már nektek (csak) sexkapcsolatotok? Ha igen ak hogyan tortént ez, (hogy oda jutottatok) és meddig tartott? és kivoltaz illeto? (régi barát stb)
nekem 1-2 hónapnál sosem tartott tovább.
az egyiket interneten ismertem, többet akartunk az elején, 1-2 helyre el is mentünk együtt, de ha végén összegezném, csak szexeltünk.
a másik 2őt szórakozóhelyen ismertem meg, az egyik csak pár hónapot volt a városban, tudtuk, hogy csak addig fog tartani. vele nem is volt soha semmi közös program.
a másikkal az elején még nem derült ki mi lesz, volt egy rendes randink, akkor még nem szexeltünk. aztán a többi találkozással leredukálódott az egész csak szex-é. nem is akartunk többet a másiktól. de a szex sem volt olyan, csak a hét folyaman felgyülemlett fusztrációnkon könnyítettünk. én mindig csak egészségügyi szexnek hívtam. de mivel nem volt az igazi, mint amilyennek kellett volna lennie, így hamar el is halt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!