Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik megcsalják a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megcsalják a párjukat (feleség/férj, élettárs, bnő) azok megbánják valaha és soha többé nem teszik, ha kísértésbe esnének akkor sem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
OK, én tényleg értelek, és mint írtam, hűséges vagyok, hosszú évek óta. Lehet, hogy hülye kifogásnak hangzik, de akkor is tény, hogy nagyon sok pasiban (szerintem a legnagyobb részükben) ez benne van. Ösztön, és kész.
2010. febr. 6. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, h ösztön. nem tudom, te milyen családban nőttél fel, de apukámnak sose volt áldozat, h velünk maradjon. ő akarta, azért vette el anyut. de ha ez a pasiknál tényleg igy van, akkor én inkább nem megyek férjhez. :S
2010. febr. 6. 17:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem lenne áldozat, hogy a családommal maradjak, ki beszélt itt családról? És igenis menj férjhez, jó az... :-)

Nézd: tegyük fel, hogy hűséges kapcsolatban élek. Ha meglátok egy nekem tetsző nőt, akkor is megkívánom, bocs, akármit csinálsz. És igen, csorgatom a nyálam... :-)Ezt virágnyelven úgy hívják, hogy "nézni szabad", vagy "hűséget fogadtam, nem vakságot". Ha ennek ellenére hűséges marad a párod, akkor örülj neki, hogy ennyire fontos vagy neki, hogy mindezeknek ellenáll. Szerintem ez így működik, de ez csak az én véleényem, és nem ábrándulj ki a többi férfiból. Biztos megtalálod a herceget, vagy már meg is találtad.

2010. febr. 6. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:

17.44 vagyok sokadszorra:

Még az a mondás jutott eszembe, hogy addig nincs gond, amíg a pasi máshol éhezik meg, de otthon lakik jól!" Bölcsek voltak az "öregek", már régen is tudták, hogy mi a dörgés! :-)

Peace!

2010. febr. 6. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Mintegy hogy megbánják-e, az a lényeg ha valaki valakit igazán szeret, alapból nem tud kísértésbe esni, vegyünk egy férfit aki igazán szerelmes egy nőbe, ha több akármilyen szép nő oda menne hozzá meztelenül és azt kérnék tőle hogy dugja meg őket, a férfi inkább egytől egyik megfojtaná őket és börtönbe menne, minthogy megdugja őket. Amikor két ember igazán szereti egymást, akkor a szex köztük csak hab a tortán. Persze amikor két ember ennyire szereti egymást, ritka mint a fehér holló, inkább az a jellemző hogy csak mindenki szeretne egy családot és mindenki (majdnem) olyanhoz megy hozzá akit nem is szeret, utána meg csodálkoznak ha megcsalják egymást, vagy ha mégsem, csak szimplán hűségből, de ha csak hűségből nem csalják meg egymást, az már régen rossz. Én is szeretnék majd családot, de ha soha nem találkozok olyan nővel aki rettenetesen tetszene, akkor inkább nem kell semmilyen nő, nem számít hogy melyik nő mennyire néz ki jól.

És most aki hitetlen kutyusnak tartja magát, nyugodtan pontozzon le, magát minősítve.

naster qunechnitlan roarrr

2010. febr. 6. 18:21
 16/19 anonim ***** válasza:
na, nekem tuti nem kellene ilyen nyálcsorgatós pasi. ha azt akarja, akkor menjen. de ne egyszer velem, egyszer meg máshol. akkor ki tudja, h szex közben is mire gondolna, azokra a nőkre, akikre csorgatta a nyálát? bocs, nekem ez undorito. :S
2010. febr. 6. 18:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak és az utolsó előttinek is (én voltam peace nekem is) az a lényeg hogy nincs értelme érzelem nélküli párkapcsolatnak, csak ezt sok hülye ember (tisztelet a kivételnek) képtelen föl fogni.
2010. febr. 6. 18:31
 18/19 anonim válasza:

17.13

Nem akarok belemenni a részletekbe, de amikor 3 hónaposak voltunk, visszatért a képbe az exe, és valahogy alám akart vágni.Hát sikerült...Leintette a barátom a buszmegállóban, aztán felhívott, szépen kitette a telefont a műszerfalra, és végighallgathattam, amint 1 órán keresztül sírva könyörög 1 utolsó dugásért, aztán még 1 óra következett, amikor meg is kapta..:(

Nem tudom megfogalmazni milyen érzés volt, de nem kívánom senkinek. Aztán átgondoltam a dolgot, és erőt vettem magamon: többet ért a naagy szerelem, mint egy ilyen idióta p#csa bosszúja..Megbocsátottam a barátomnak, és azóta is együtt vagyunk. (2,5 éve)

A lány meg eszi magát, hogy nem érte meg kisírni azt a nyavalyás búcsúdugást..

2010. febr. 6. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:

"17:22, 17:44, meg ki tudja még hányszor reagáltál"-nak üzenet egy nőtől: :D

szóval, a lényeg, hogy 20 éves koromban még én is azt hittem, hogy az ösztönök miatt nézek végig felizgulva minden jó hapsit és gondoltam arra, hogy miket meg nem csinálnék velük, ha nem élnék egy börtönszerű mégis hűséggel fűtött párkapcsolatban. Aztán azt is az ösztönök listájára írtam, hogy akkoriban megcsaltam a barátomat, mert hát mégis csak nőből vagyok, a pasikban is benne van, a nők miért ne engedhetnék szabadjára az emberi késztetéseiket.

nah, aztán felnőttem, mára együtt élek egy férfival, akivel szerelmesek vagyunk egymásba és tervezgetjük a közös jövőnket. meg kellett értenem, hogy rendben, a férfiakat és a nőket is a biológia mozgatja, de ha egy ember szereti a másikat, az igen, fantáziálgat, de nem hasonlítja börtönhöz a kapcsolatát, nem csorgatja a nyálát más férfiak/nők után és ha mégis, azt nem teszi nagy nyilvánosság elé hasonló közhelyekkel, mint "ez minden pasiban meg van" stb, mert az érettebb gondolkodásúak már tisztában vannak azzal, hogy a férfiak és a nők kevés dologban különböznek.. Tapasztalatból mondom, hogy a nőkben is meg van amiről beszélsz, remélem a hűséges 'cellatársadban' is és remélem majd egyszer ti is fel fogtok nőni, mint ahogy én és a párom is megtette ezt már egykor. Nem a tapasztalt nő szövegét akarom rád erőltetni, csak egyszerűen nem bírom ezeket a tini sablonszövegeket. Sok sikert, majd egyszer megérted. Üdv ;)

2010. márc. 4. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!