Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasiknak a dagi, ronda, buta és igénytelen nők kellenek tartós kapcsolatra a csinos, kedves, vékony meg tanult lányok le vannak ejtve vagy csak 1 éjszakásra kellenek nekik?
A kérdező kommentje:
66: Nem általánosítok de foleg ezt látom... A falunkba is egy volt osztálytársam hülye volt mint a seg...m , bukdácsolt már általánosban meg igénytelen is volt, meg dagadt is a csaj és erre 2 év után most jegyezte el a palija... Pfff
És még mi vagyunk az irigyek? :) lehet nem vagy ronda, meg dagadt, de a butaság nálad is meg van, szóval nyugi nem maradsz le tőlük, talán pasit is foghatsz az ostobaságoddal :)
22F
Nagyon elfogult vagy magaddal. Ki írja mondat közepén azt, hogy Én nagy betűvel?!
Szúrja a bögyöd, hogy valaki dagi s eljegyzik? :)) Engem el is vettek nem csak eljegyeztek!! (Mély levegő beszív, kifúj, megint beszív, kifúj)
Akkor a butaság feléről a dolgoknak, 2 szakmám nincs, de van orvosi diplomám, az számít?
A smink... Attól igényes valaki, ha hull a vakolat róla? Nem hinném, lehet nekünk dagiknak szép a pofink smink nélkül is.
Hogy volt az a családba belerontó szuka szöveg... Nem drága lányom, olyat a magadfajta "vegyenvalakiegyfagyitnekem" leányzók művelnek.
Igen, a férjem jól keres.
Anyám apám együtt 30+éve, nem hallottam soha veszekedni, nem isznak, normális életük van (lehet azért mért anyám is dagi, jaj jaj).
Ha kifelejtettem valamit szíves elnézésedet kérem.
Januárban feltetted a kérdést, ha jól láttam augusztusban még nem verted a melled, hogy végre találtál egy hozzád illő palit... Talán ha elgondolkozol, hogy esetleg veled (is) van baj akkor decemberre még összejöhet ;)
Vígasztal a mondókád! De nagyon!
Köszi a dagadt lányoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!