Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feladnátok az álmaitokat a párotok kedvéért?
en igen , mert hiaba teljesitetted az almod de elveszted azt aki nelkul boldogtalan vagy, akinelkul az elet ures. es semmit nem ernek majd az almaid . egy kapcsolat sok lemondasrol szol . es igen semmi nem tart orokke , talan majd szakitotok
de ha elveszted amiatt , orokke banni fogod h a szerelmet eldobtad
Nekem volt egy nehez dontesem.
Nem adtam fel az almom a parom kedveert es nem bantam meg. Foleg ha ritka lehetosegrol van szo. Ez csunyan hangzik de ez van.
*Persze ha az igaz szerelemrol lenne szo meggondolando, de inkabb banjak olyat meg amit megtettem, mint olyat amit nem alapon, ismetlem foleg ha nagy lehetosegrol van szo.
Lehet vannak akik ellenzik a velemenyem, de nem erekel, ez az en szubjektiv velemenyem. :)
Nem.
Volt olyan dolog, amire régóta vágytam és az akkori barátom miatt nem tettem meg. Megbántam, mert ahhoz képest hogy én feladtam valamit, ő úgy viselkedett mintha ez normális lenne hogy ennyire lekorlátoz.
Több tervemre is mondta hogy ő ebben nem fog támogatni, ha ilyen lesz, szakít, őt nem érdekli, ne csináljak semmit, ne menjek sehova, úgyse találok olyat aki támogatni fog.
Persze szakítás után már belement volna mindenbe :) De hát ez van, csak te leszel végig jelen az életedben, szóval a saját álmaidat váltsd valóra.
Aki szeret az támogatni fog, ahelyett hogy lehúzna és akadályozna... bár ezt nekem is nehéz volt megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!