Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jarnatok neger csajjal?
Természetesen sem a néger, sem a cigány nem diszkriminatív nekünk, fehér emberek számára.
De hidd el nekem, ha két fekete emberhez oda mész és az egyiknek úgy köszönsz: "Szevasz néger!", míg a másiknak: "Szevasz fekete!", meglátod, hogy van különbség.
A feketék számára a "Néger, nigga, nigró, negró" és hasonló szavak diszkriminatív jellegűek, pontosan azért, mert mindenki más, aki nem fekete, ezeket a szavakat bántó jelleggel, lenéző jelleggel használja. Hogy miért a "fekete" az elfogadott kifejezés a körükben, örök rejtély. De tény ami tény, ez az egyetlen olyan kifejezés, amit megtűrnek.
Higgy nekem: egy fekete ember sokkal közlékenyebb lesz, ha így hívod őt, legfőképpen azért, mert minden más esetben (főleg a néger vagy ami a 100%-osan biztos halált jelenti: nigga) nem hogy nem állnak veled szóba, még be is dühödnek.
Számukra ez az őket megkülönböztetésre legalkalmasabb, elfogadott szó: feketék.
Egyébként a lányok sokkal közlékenyebbek. Sem Magyarországon, sem az egész világon nincs ez másképp. A feketék nagyon-nagyon nehezen barátkoznak (előítéletek nélkül természetesen), de a feketék között a fekete férfiak még nehezebben. A fekete nők nem a szexualitás miatt, mielőtt valaki erre hegyezné ki a dolgot, egyszerűen nyitottabbak a férfiaknál.
Betegségeket illetően pedig úgy gondolom, bevándorlásnál a feketéket ellenőrzik (vérvételek, ésatöbbik), így ha ne adj' Isten egy fekete nőnél nemi betegséget diagnosztizálnak nála, nyilván szólnak neki, kezelik, kigyógyítják (ha lehet), ésatöbbi.
Na már most ez tisztesség kérdése, hogy ha egy fekete nő beteg, szól-e neked... avagy sem.
"De hidd el nekem, ha két fekete emberhez oda mész és az egyiknek úgy köszönsz: "Szevasz néger!", míg a másiknak: "Szevasz fekete!", meglátod, hogy van különbség."
Ha ilyen "érzékeny" külső tulajdonság alapján szólítasz meg valakit, akkor az sértő lényegtelen milyen formában teszed, legyen az néger vagy fekete.
A négerek közt a nigga kifejezés olyasmi, mint a cigányok közt a "testvérem", csak az előbbivel nem dobálóznak olyan könnyen. Ha egy fekete úgy köszön neked, hogy csá nigga lényegtelen a bőrszínedtől az azt jelenti, hogy nagyon jóban lehettek.
"Betegségeket illetően pedig úgy gondolom, bevándorlásnál a feketéket ellenőrzik (vérvételek, ésatöbbik), így ha ne adj' Isten egy fekete nőnél nemi betegséget diagnosztizálnak nála, nyilván szólnak neki, kezelik, kigyógyítják (ha lehet), ésatöbbi."
Erre meg csak ennyit tudok mondani: WTF? Te ezt tényleg komolyan gondolod? Lehet, hogy én nem értem a viccet, de ez mi?
Igen, valóban igazad van, de ezt nem kell vérmesen komolyan venni, ez csupán egy példa volt.
Mit értetlenkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!