Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek az apja "fojtotta" meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek az apja "fojtotta" meg gyakorlatilag az feleségét/édesanyját?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom édesanyja alig 45 éves, de már tiszta ránc szerencsétlen, kis 50 kilós nő, másik országból jött át, beházasodott egy családba, szinte teljesen függő helyzetben van(a férjétől), mind pénzügyileg, mind egyéb szempontból, a férje pedig elszívja minden erejét, agresszív,lelki terror megy, és látni, hogy mennyire amortizálódik le szegény nő.

Amikor átmegyek hozzájuk, akkor is hallom, hogy még telefonon keresztül is zaklatja a feleségét,nem hagy neki levegőt, munka után sem.

Sokszor hallottam, hogy eljátssza a "vallásost", de valójában csak felhasználja hogy azzal is tudja szívni a nő vérét. A nő pedig már annyira le van amortizálódva, hogy mindenféle testi tünetei vannak, szíve,női bajok,külső, stb....

Mi lehet a megoldás szerintetek? Szülők 600-km-re innen,gyakorlatilag senkije sincs. Én meg már nagyon nem bírom ezt látni, és hogy a barátnőm is panaszkodik nekem, mert van 2 gyereke.(barátnőm és egy 13 éves kislány is)

Szóval? Köszi ha válaszolsz.

2015. jan. 10. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
hát most írtad le, nem? vagy nem figyeltem ~.~
2015. jan. 10. 21:21
 2/3 Linó03 ***** válasza:
Talán az apának kéne olyan tevékenységet találni, ami lefoglalja, belefordíthatja felesleges energiáit, kiélheti agressziót okozó hajlamait, kiteljesedhet, elérhet valamit. Hogy a sok benne maradt dolog ne a feleségét érje, vagy legalább kisebb mértékben. Persze tudom, hogy nem lehet csak úgy odamenni, hogy "figyu, szerintem iratkozz be boxra" vagy hasonló.
2015. jan. 10. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:

boxolt az eleget, boxos gyerek,verekedett is

áhh, ez a feletteseitől betojik, a családját meg kivégzi...nocsak, mégis jó ha vannak liberális törvényalkotók...

2015. jan. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!