Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor mellettem van izgul:S:S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mellettem van izgul:S:S És hogy lehetne meg változtatni ezt?

Figyelt kérdés
Na szóval arról van szó hogy van egy csajom és hát mikor mellettem van akkor izgul mindig.És ezért beszélni is alig lehet vele.Erre szeretnék tippeket kapni hogy ezt hogy lehetne meg változtatni hogy ne izguljon mellettem???
2010. febr. 6. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod szeretni őt, és nem csak kihasználni.
2010. febr. 6. 08:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen de én szeretem és nem használom ki!!

Ez az hogy még a csóknál is el kezd izgulni.

Szal nem tom mért izgul ez a baj. :S

2010. febr. 6. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:
azért izgul mert nagyon meg akar felelni neked és ez görcsöket okoz benne. bizonygasd neki h úgy szereted ahogy van és akkor feloldódik :)
2010. febr. 6. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:

próbáld meg ellazítani,beszélgessetek vmi közös témáról amit tudod h ő is élvezne mert érdeklik azok a dolgok,vagy bújjatok össze és nézzetek egy jó filmet vagy esetleg masszírozd meg h ellazuljon,most hirtelen ennyi jutott az eszembe

L :)

2010. febr. 6. 08:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat!!!

És még azt szeretném meg tudni hogy hogy lehetne azt el érni hogy meg csókoljon???

2010. febr. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!