Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az anyám összejön a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az anyám összejön a barátnőm apjával akkor mi van? (csak fikció)

Figyelt kérdés
Ez elég önző dolog lenne a részükről nem? Akkor gyakorlatilag a mostohatestvérek között van kapcsolat, ami nem túl pozitív dolog. Mi a teendő ilyenkor? Szakítsanak a gyerekek, mert a szülők összejöttek? Vagy éljenek egy groteszk családban, ahol a gyerekek és a felnőttek is egy párt alkotnak?

#szex #párkapcsolat. szerelem
2015. jan. 9. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
éljenek együtt boldogan amíg meg nem halnak...
2015. jan. 9. 16:59
 2/12 anonim ***** válasza:
akkor szívás van!
2015. jan. 9. 16:59
 3/12 Jázi :) ***** válasza:
Fura helyzet lehet. Mindenre van megoldás, ha valaki ilyen helyzetbe kerül,ezt is lehet kezelni.
2015. jan. 9. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne önző? Nincs joguk a párkapcsolathoz? És ha egy barátod apjával lenne boldog az miért gáz?

A mostohatestvérek közti kapcsolat nem tilos.

Semmi nem tiltja. És egyébként is te voltatok együtt előbb, senki nem fog ezért hülyének nézni titeket.

Szóval ezzel semmi baj nincs.

Ebben egy cink van. Ha egy fedél alatt élsz a barátnőddel, mert a szüleitek összeköltöztek akkor ha a barátnőddel vége az cinkes lehet, de egyébként nem önző a részükről és senkinek nem kell szakítania senkivel. És nem groteszk ha a szülők és a gyerekek is egy pár, hiszen nem vér szerinti rokonok. Ritkaság, meg lehet van akinek fura lesz de nem írod a homlokodra, hogy a mostohatesódat dugod. :)

Szóval én nem agyalnék ezen. Kettő a barátnőd ott lakhat veled. Tudod ez mekkora királyság? :) Lehettek akár közös szobában is. :) Én sepc. irigyellek most.

2015. jan. 9. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor húgodat dugod. :D
2015. jan. 9. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Miért lenne önző dolog? Azt hiszed, csak a te korosztályod lehet szerelmes? Arról nem is beszélve, hogy a ti kapcsolatotok úgyis csak hónapokban mérhető...
2015. jan. 9. 17:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Miért lenne hónapokban mérhető? Mondtam hány éves vagyok? Honnan tudod, hogy nem vele akarnám leélni az életem?

Azért neveztem önző dolognak, mert akkor nekünk az etikett szerint szakítanunk kellene (mivel tényleg a hugomat dugom lényegében :D), legalábbis én így feltételeztem, de ezek szerint van, aki szerint ez nem gáz.

2015. jan. 9. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöméknél is így van.

A szülők házasodtak,később a gyerekek is.Nincs ebben semmi negativ:)

2015. jan. 9. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Mivel nem vérszerinti miért lenne gáz?

Ha egy új kapcsolatban egy szobában laktok az menő.

2015. jan. 9. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha nem vesz a nevére a pasi akkor semmilyen törvénybe ütközőt nem követtek el.

Azaz lehettek ti is, ők is egy pár.

2015. jan. 9. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!