Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért nem tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem tudják soha, mit éreznek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
2%
A fiúknak meg érzéseik sincsenek.
2015. jan. 9. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
A bőség zavara. Még nekünk fiúknak jobb esetben egy lány jut (vagy annyi se), addig nekik ők 3 udvarlóból válogathatnak legalább.
2015. jan. 9. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A csajoknál tuti több van...

Miért nem? Mert akkor hogyan hülyítenének egyszerre több csávót? Húznák le a ronda de gazdag fériakat? Használnának ki minden lehetőséget amivel lehet harácsolni?

2015. jan. 9. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
De tudják.Csak akkor már késő.
2015. jan. 9. 16:32
 5/10 Jázi :) ***** válasza:
Vagy tudjak, csak nem akarjak,hogy te is tudd.
2015. jan. 9. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez azért erős túlzás!

Vannak érzéseink,csak nem mutatjuk ki(legalábbis én nem)

2015. jan. 9. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:

A nők 90%-nak fogalmuk sincs még saját magukkal kapcsolatosan sem. Így számos esetben VESZÉLY állhat fent az ismerkedésnél. Túl KOCKÁZATOS megbízni sokukban. Ennek következtében komoly KÁRESEMÉNYEK következhetnek be a párkapcsoaltba lépés után.

Egy biztosítási tanácsadó (na jó, nem is az vagyok :)

2015. jan. 9. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Tökéletesen tisztában vagyok az érzéseimmel, nem is titkolom, boldog is vagyok..:)
2015. jan. 9. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudjuk h mit érzünk(legalábbis én) csak azért nem mutatom ki(főleg egy bizonyos fiúnak) mert félek mit reagál(visszautasítástól)
2015. jan. 9. 17:07
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem nem függő. A lányok közt is vannak határozottak. Ez ugyanolyan kijelentés mint az első válaszolónak a fiúknak meg nincsenek érzéseik. Én már találkoztam sok kedves fiúval és ismerek olyat aki szereti a barátnőjét. Ahogy ismerek határozott lányokat is, akik tudják mit akarnak. É lány vagyok és sose tudom mit akarok, de azt hiszem ez azért van, mert még nem vagyok elég érett. Szerintem ez személyiség és kor függő dolog.
2016. jan. 23. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!