Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Diplomás, igényes, művelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás, igényes, művelt nők, mit gondoltok a tetoválásról? Zavarna, ha a partnereteknek lenne?

Figyelt kérdés

Kicsit hülyén hangzik a kérdés, nem csak ilyen nőkkel állok szóba, de azért tőlük kérdem, mert azt tudom, hogy ezekben a körökben nem mindenki szereti. Bizonyos munkahelyeken sem nézik jó szemmel, ha valkinek van.

Ti illetve a ti társaságotok, hogy viszonyul a tetovált férfiakhoz?

Tetszik vagy taszít, vagy nem érdekel?

2015. jan. 9. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a volt páromnak volt, és nem zavart. Sőt, azóta egy icipici van nekem is. :) Egyébként attól függ, hogy milyen, nekem személy szerint az egész testet boritó tetoválás nem jön be, és egyébként én szexinek tartom..
2015. jan. 9. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Kétdiplomás, igényes, művelt, (tudományos fokozattal rendelkező) személy vagyok (igaz F), magam nem vagyok nagy barátja a tetoválásoknak, sem urakon, sem hölgyeken.
2015. jan. 14. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
33%

Zavarna. De ha különben összeillenénk, nem lenne akadály egy olyan helyen lévő kisebb tetoválás, ami rövidujjú felsőből, rövidnadrágból sem látszódik ki.

Ha az alkarján lenne például az illetőnek, gyanítom, hogy már eleve nem is tudnék beleszeretni.

Most, ha jobban belegondolok, hogy mindig a tetkót kéne bámulnom szex közben, fúj... pláne, ha valami sárkány, kígyó vagy ilyesmi állatféle lenne rajta, szörnyű.

Akkor inkább a hátán legyen egy férfinak, ahol a nő nem látja szex közben, így nem lesz vágyölő.

2015. febr. 21. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Pont ez a csíkos az, ami a leginkább nem tetszetős számomra, olyan idétlen, tigrisszerű, bocs.

A társaságom vegyes, a legközelebbi barátnőim szintén nincsenek oda a tetoválásokért, és egyiküknek sincs tetovált férje/párja.

2015. febr. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!