Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak barátommal? 9 honnapja vagyunk együtt sztem nem nagy kérés az h ha meg kérem arra h szoljon nekem mielött elmegy bulizni ne mástol keljen meg tudnom.
Tudja nagyon jól h minden hova el engedem csak egyet várok el h mondja el..Erre ma mondta h lehet el megy a haverjaival mondtam rendben..Du-tán meg a teloba mondta h nem..erre este megcsörgettem és akkor hiv vissza h már ott van a discoba..ti nem akadnátok ki a helyembe???
pár hete is volt kifogása mindenre...
sztem elég sok szabadteret adok neki...
egyet kértem ha el megy akkor szoljon ne mástol haljam másnap h láttam a faxid a discoba. azért neked nem esne szarul ha nem tőle tudnád meg...
Hát nekem a barátnőm tuti nem mondaná meg, hogy hova menjek szórakozni.
Ha nem tetszik neki jöjjön el és bizonyosodjon meg, hogy semmit olyat nem csinálok amire féltékeny lehet.
Mire fel tiltana meg nekem bármit is??? Nem lakunk egy háztartásban, nem tart el, nem mos/főz/takarít rám.
Mindig tudja telefonon/sms -ben/twitteren, hogy hol vagyok éppen az legyen neki elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!