Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ráfázok ha tovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráfázok ha tovább együttmaradok egy fél roma lánnyal?

Figyelt kérdés
Azt javasolták inkább szakitsam meg vele a kapcsolatot még az elején, mert késöbb nagyobb bajom is lehetett volna belöle.
2015. jan. 9. 09:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem rasszisták. Nem előítéletesek.

Simán tapasztaltak.

Kérdezném a rasszista szó dobálókat...

Ha este veletek szembe jön egy galeri (4-5 fős borjú fejű dikkezők), mit csináltok?

Hoppá előítélet mi?

2015. jan. 9. 10:12
 12/23 anonim ***** válasza:
#11-es én eddig nem rasszistáztam, de mi van ha, tételezzük fel! van rá esély! mi van ha épp munkából megfáradt 5 db többségi kisebbség megy haza és csak jó kedvük van nem kötözködnek meg semmi ilyen...persze az ember megijed mert előítéletes...azt hiszi megtámadják vagy belekötnek...ez a tapasztalt dolog meg hülyeség...nekem is volt dolgom ilyen egyénekkel, de attól nem mondanám, hogy hű mekkora tapasztalt embert vagyok...szimplán rasszista és előítéletes mint az emberek nagy része :) de vannak nagyon ritka pillanatok amikor látni olyat, hogy felsegít valakit a buszra....óóó milyen kedves...de vajon hova lett az idős néni pénztárcája és a telefonom :D
2015. jan. 9. 10:17
 13/23 Barras ***** válasza:
0%

Ne legyetek már nevetségesek basszus, jön mindenki itt a galerizéssel meg az anyámkínyjával.

A kérdező írása alapján _semmi_ egyebet nem tudunk a lányról, mint hogy félig roma.

Csak ezért ne hagyd ott, kedves kérdező, ha szereted.

2015. jan. 9. 10:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Ferike,

azért vannak itt rasszista emberek mert hűek azokhoz a nőkhöz,akik nekik születtek??! Ugyan már!

Nem kell több keverék,nem kell több félelem,nem kell a rettegés 6 óra után az utcákon.

Kell nyugalom,az,hogy a gyerekeimet majd elmerjem engedni egyedül az iskolába,anélkül,hogy elvegyék tőle a cuccait,amiért ÉN és a férjem megfogunk dolgozni és ne olyanokhoz kerüljön,akik csak a kicsit megfélemlitéséhez értenek!

Rasszista vagyok mert nyugalmat akarok azon a helyen ami az enyém és azért mert azok teszik tönkre,akiknek igazából semmi keresnivalójuk?!! stb.

Na a kérdésre válaszolva: Ha mákod van megúszod és letudsz lépni...

2015. jan. 9. 10:24
 15/23 Barras ***** válasza:
NS88: semmi közöd hozzá, hogy másvalaki akar-e apja vagy édesanyja lenni "keverék" gyereknek, vagy nem.
2015. jan. 9. 10:28
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem sosem volt összeütközésem a cigányokkal, pedig volt, h a babakocsit toltam, és többen jöttek szembe. Pedig abszolúte nem nézek ki még kreolnak sem, világos bőröm van, szürke szemem, és szőke hajam.

30+ F

2015. jan. 9. 10:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Itt most már nem is a kérdésről van szó.

Inkább arról, hogyan ítélünk meg ilyen esetet.

Ha az én fiam összejönne egy roma lánnyal, hát legyen ha szeretik egymást nem állok, nem állhatok az útjukba. DE!

Azért alaposan megnézném a családját.

Tiszták, dolgosak, tisztelet tudóak? ha nem azért lesz ott mitől féltenem a gyerekemet.

Itt most nem a bőrszín a lényeg hanem egy életvitel.

És rasszista vagy sem, de tény hogy náluk nagy számban vannak semmire kellő, élősködő, és bűnöző.

Van fehér emberből is ilyen. Ezért mondom, hogy a családja lényeg, azt kell megnézni.

2015. jan. 9. 10:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves #14-es :)

a korcs kutyák általában aranyosak :) meg van pár keverék állat ami elég aranyos...na ez Ő rájuk nem mondható :D de attól sajnos még vannak...sokan akarjuk azt amit te, de nem valószínű, hogy a gyűlölet vezet el hozzá...meg van a módszer, hogy kell ezekkel beszélni, csak senki nem tesz azért, hogy javuljon ez a helyzet...a saját hazánkkal vagyunk határosak...a környező nemzetek gyűlölnek minket...a saját országunkban rabok vagyunk és szintén gyűlölnek minket, plusz még nagy a széthúzás...egyik kollégám mondott egy nagy igazságot...nem látsz roma hajléktalant...szóval lehet tőlük is tanulni valamit...lehet az indok az, hogy 1-el többen vannak ha befogadnak valakit...de ők legalább megteszik, igaz élősködnek továbbra is rajtunk (mint Jaguar Ferin :D), de ezt a problémát is meg lehetne oldani nagyon nagy erőfeszítések árán...a kérdező lehet nagyon ráfázik a lánnyal...de talán pont nagyon szerencsés és nem suttyó a lány családja, vagy ki tudják zárni az életükből őket...

2015. jan. 9. 10:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is korcs vagyok... 8 féle nemzet keveréke és további kettő ami még benne lehet.

Fúj én.

2015. jan. 9. 10:46
 20/23 anonim ***** válasza:

#19: fujj te :D

ahogy előttem írták, sokat számít az életvitel...te hogy élsz? :)

2015. jan. 9. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!