Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerda este összevesztünk a pasimmal. Azóta már beszéltünk de nem találkozunk. Időt kért tőlem péntekig. Mit tegyek?
"Sajnos elmondtam neki hogy keressen munkát és ne szórja el a pénzét. "
ez miért sajnos? ha magától nincs ennyi esze, akkor inkább örüljön, hogy valaki figyel rá. ha pedig ennyiért képes dobni téged, akkor nem vesztettél sokat.
Szia!
Lehet, hogy megunt és ez így kapóra jött neki, hogy jól kiosztottad és ezáltal pénteken szakítani akar...De az is lehet, hogy "csak" annyira megsértetted, hogy az valami hihetetlen és akkor az lesz amit az előbb írtam...Tudod a pasiknak nagyon érzékeny a lelkiviláguk... ( jajj szegények :S:D ) Aztán az is egy alternatíva, hogy semmi baja sincs csak beledöftél úgy, hogy elgondolkozik ezen (ami nagyon jó) és igazat fog neked adni pénteken...
Szóval ne haragudj, de nem tudtalak megnyugtatni, de legalább elmondtam a véleményemet...
Sok sikert és készülj fel mindenre, mert bármi megtörténhet!
Ui: Ha szakítana veled, ne sajnáld, mert ha egy ilyen kis semmiség miatt megsértődik...ennyit ért!
Bye
Szerintem ne aggodj meg 3 ev nem mulhat el csak ugy...szerintem megoldodik, majd irj h mi lett. en remenykednek:)
amugy meg, azt tudom tanacsolni, h sose zarjatok haraggal a napot, ha ezentul egyutt lesztek. annal rosszabb sincs. UDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!