Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit tanácsoltok?
A legjobb barátnőm akivel 14 éve vagyunk barátnők rá van cuppanva a barátomra,akivel 3 éve vagyunk együtt és eddig minden problémán sikerült túllépnünk.
Viszont barátnőm karácsonykor megcsókolta,amit láttam...Ezt ők nem tudták,de barátom ellökte magától,mondta neki hogy ő velem jár és nem akar tőle semmit és utána őszintén el is mondta nekem is,hogy megcsókolta barátnőm.Túltettem magam rajta,de barátnőm azóta is bámulja,meg vigyorog,viháncol ha vele vagyunk.
Azóta egyszer megpróbált rámászni,amit ugyancsak láttam,de a barátnőm nem tudja hogy láttam,a barátom ezt is elmondta őszintén meg azt is hogy ő nem akar semmit tőle,mert engem szeret,de engem nagyon nagyon idegesít az,ahogy barátnőm viselkedik a környezetünkben.A kérdés ugye adott...
És ezt a lányt Te miért tartod még a barátnődet?!
Acl pasid sokkal hűségesebb hozzád,mint a b.nőd.Becsüld meg a srác9lot mert kevés ilyen van ...
A barátodnak kéne helyre tenni.
Akkor nem rád lesz mérges.
Tudom hogy ez így nem állapot,barátom már leült vele beszélni is,hogy ennek semmi értelme amit barátnőm művel,meg hogy neki ez nem jelent semmit,de a lány mégis csinálja...
Csak sajnálom azt a 14 évet,de ez így meg nem mehet tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!