Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sirhatnék vagyok, a barátommal 3és fél éve vagyunk együtt msnen beszélgetünk most és csak veszekedés veszekedés, a mamája és a nagynénje miatt, mert mindig mikor nálluk megy foilyton aztán velem veszekedik, mit tegyek?
Nem várhatod el tőle, hogy válasszon közted és a családja között.
Ha folyton emiatt veszekedtek, próbáljátok meg higgadtan átbeszélni a dolgokat. Ha nem megy, gondoljátok át, hogy érdemes-e még folytatni.
Ne haragúdj, de nagyon csúnyán fogalmazol! "olyan sírhatnék vagyok" , "mert mindig mikor nálluk megy foilyton aztán velem veszekedik"
De, hogy a kérdésre válaszoljak: nem kérheted, hogy válasszon a családja és közted. Ha erre kéred az már nagyon rosszat jelent.
Beszélj vele, de ne msn-en.
elöször is tanulj meg irni!
másodszor üljetek le beszélni.
ne rajtad csattanjon az ostor
Egyet értek, nem kérhetsz tőle ultimátumot.
Próbáljatok meg beszélni, vagy esetleg ha lehet kerüljétek el a témát.
Rossz kifogás. Én is ideges vagyok, mégis normálisan fogalmazok!!!! Pedig nekem sokkal nagyobb problémám van mint neked!
De mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!