Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség! Baj van! Párkapcsolatomról van szó! Most hogyan tovább?
Figyelt kérdés
az a baj, hogy feltörték az MSNemet, és mindenkinek irogattak a nevemben, hogy feküdjünk le, meg ilyesmi. 11 lánynak, és 21 fiúnak eddig. mondtam a barátnőmnek,hohy mi a szitu hogy feltörték, de a dolgot nehezitette az is,hogy egyik lány osztálytársának is elküldték ugyanezt a mocskosságot, a lány nemhisz nekem, és megkért hogy töröljem le. a barátnőmmel ők nem beszélnek sokat. Félek! Félek, hogy a párkapcsolatom rovására megy! Izgulhatok egyáltalán? már midnenkitől elnézést kértem(aki érintettnek látszott eddig ebben a témában)!!2010. febr. 5. 19:01
1/8 anonim válasza:
írd ki msn személyes üzibe h "feltörték az msnemet"
2/8 anonim válasza:
csinálj uj msnt..és arra ird ki személyes üzinek..ird hozzá hogy nem én irok nektek!
3/8 anonim válasza:
változtasd meg az msn jelszavadat és akkor nem tudják használni
4/8 anonim válasza:
Ha a barátod igazán szeret, akkor semmi gond nem lehet az msn-en miatt! Hiszen egy őszinte szerelmi kapcsolat alapja a bizalom és a hűség. Ha elmesélted neki, és megbeszéltétek a dolgot, akkor szakítás nem lehet belőle, ha a párod is épp ésszel gondolkodik!
5/8 A kérdező kommentje:
barátnő.... én vagyok a fiú. mondtam már neki, ugy tűnt 100% elhiszi nekem. aggódhatok tovább???
2010. febr. 5. 19:42
6/8 anonim válasza:
figyu én azt mondanám neki, hogy nagyon szeretlek nem hiszem el hogy nem hiszel nekem nehogy már ilyen hülyeség tönkretegye a kapcsolatunkat.......
szerintem nem lesz semmi baj .mivel nem hazudsz nem te tetted ,így csak megoldódik az egész ügy ,elég köcsög volt az aki rosszat akart neked...
csinálj új msn-t csak azoknak add meg akik tényleg a legjobb haverjaid ,és iwiwre ne írd ki az msn címedet.
8/8 A kérdező kommentje:
öszi utolsó 20/L ez hsznos, és megnyugtatóvolt! rendben, Új MSN és nuku cim közösségi oldalakon! köszönöm!
2010. febr. 6. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!