Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha zavar, hogy a párom nem olvas és nem érdekli az irodalom?
amúgy azt se hallgatnám sokáig, amit te itt fújsz.
örülök, ha a másik olvas, akármit. ha nem olvas, hát nem olvas. de engem ne győzködjön, hogy szar az ízlésem, meg minek az, meg nekem mi mindent kéne csinálnom, ami nem érdekel.
előző
Szia szerintem az amit írtál tényleg gáz.
Az hogy valaki nem szeret olvasni mind az iskolarendszernek köszönhető. Már ott elrontották amikor "kötelezővé" tették, de mindegy.
Én sem olvasok irodalmi művet mert egyszerűen nem köt le. Míg egy könyv végére érsz addig lemegy a nap. Nem izgalmas és nem köt le. Magyar műveket meg a megfilmesített hülyeségeket hagyjuk is. A magyar műveket annyira utálom hogy magyar filmet egyet nem láttam.
Más a párod érdeklődési köre és ebbe jobb lenne ha beletörődnél. Valószínűnek tartom ha ő elkezdene neked beszélni a csapágyakról meg a tengelyekről téged se érdekelne. Mivel én is ugyanazon a véleményen vagyok mint a párod annyit tanácsolnák, hogy fogadd el ilyennek ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!