Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem az exem, vegyem fel vele a kapcsolatot?
Ő kezdeményezte a szakítást de közös "döntés" lett a vége
Aztán rá pár napra írta hogy szeret, de eleget játszott velem és mérgemben nem adtam be a derekam de most már nagyon hiányzik
Ha azt mondod, hogy másokkal kavart, az már ellene szól (ha téged mindennél jobban szeretett, akkor miért kavar mással?)
Ha újrakezded vele, biztos lehetsz abban, hogy nem ugyanez lesz a vége?
Azóta nem írt.
Ettől félek, hogyha újra össze is jönnénk akkor nem változna semmi. De azt is modták már hogy ha meg sem próbálom akkor nem is fogom megtudni.
Fogadjunk, hogy ő volt az első kapcsolatod és az első szexpartnered.
Értem én, hogy még vonzódsz hozzá, de ha kavart és hazudott akkor mit vársz tőle a jövőben?
Ha eddig megcsinálta, eztán is megfogja.
Szerintem hagyd a francba és nyiss mások felé és engedd, hogy más is megismerjen.
Ha így megy tovább csak besavanyodsz és nagyon nehéz lesz újra párt találnod.
Akkor szerintem a távolság miatt erősödhettek fel benned az érzések.
Ritkábban találkoztatok és emiatt jobban is vártad a találkozást mint mondjuk, ha naponta találkoztatok volna. Felgyülemlett a szereteted.
Ezzel nincs is semmi gond, de ha ezt ő nem értékelte akkor szerintem ne is várj változást tőle.
Mint írtam, próbálj meg nyitott lenni más ismeretségek felé és ne csak ezen a kapcsolaton agyalj.
Tudom, hogy nehéz, de másban is megtalálhatod a boldogságodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!