Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan miért várja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan miért várja, hogy megköszönjem az ajándékát?

Figyelt kérdés

Exem adott egy ajándékt karácsonyra az ismerősünkön keresztül, mert sz r viszonyban vagyunk. Írt mellé h nem vár köszönetet nincs hátsó szándéka csak szép ünnepeket.

Ma találkoztunk, kérdezte h megkaptam-e,mondom ja.

Erre utána azt hallom vissza h mekkora egy f sz vagyok mert még egy köszönömöt sem tudtam oda b ni. De hát ő mondta h ne köszönjem meg. Jól felkéne pofozni, ekkora hisztérikát, jó h szakítottam vele.

2015. jan. 5. 22:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az,hogy valaki nem egy érzéketlen tuskó,és gondol a másikra,nem feltétlenül azt jelenti,hogy buta,vagy hogy vár érte valamit.Minimum megköszönni azért illene.Itt kezdődik az emberség,de sokaknak ez semmit nem mond.
2015. jan. 5. 22:33
 12/21 anonim ***** válasza:
szerencsés, hogy megszabadult tőled
2015. jan. 5. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha egy lány írta volna, akkor is ezt írnátok, válaszolók?
2015. jan. 5. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt írnám.
2015. jan. 5. 22:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Paraszt vagy.
2015. jan. 5. 22:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Nos, ha én azt mondom valakinek, hogy nem kell megköszönnie az ajándékot, amit adok neki, azt azért mondom, mert nem kell, hogy megköszönje. A lány hibája is, felesleges volt ilyet mondania.
2015. jan. 5. 23:24
 17/21 anonim ***** válasza:

Inkább úgy kellett volna mondania, hogy nem vár érte hálát.

Egy "köszönöm" viszont jár!

Hacsak nem vagy reménytelenül bunkó...

2015. jan. 6. 01:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Te jó nagy paraszt vagy!!!

Anyád, apád nem tanított meg arra, hogy ha kapsz valamit azt meg kell köszönni????

Neked két pofon se lenne elég!

Gyorsan kérjél bocsánatot és köszönd meg, aztán hagyd békén az exed!! Beképzeld r.banc vagy....

2015. jan. 7. 13:16
 19/21 Költőnő? ***** válasza:
Ha nő lenne a kérdező, akkor is tahónak tartanám.
2015. jan. 7. 13:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, bunkóság volt nem megköszönni. De az meg elég morbid, hogy az exed küldözget ajándékot...
2015. jan. 9. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!