Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti "idősebb" nők mit szólnátok ha egy 10-15 évvel fiatalabb férfi próbálna meg udvarolni nektek? (28-35 év közötti nők véleményére vagyok kiváncsi.
Figyelt kérdés
És ha látnátok hogy komolyan gondolja??2015. jan. 5. 22:05
11/16 anonim válasza:
Egy komoly kapcsolat nálam (és általában a többi ilyen korú nőnél is) egyenlő azzal, hogy záros határidőn belül házasság, gyerek, közös otthon stb Nehezen tudom elképzelni, hogy egy lyen korú fiú mindezt meg tudná adni...
12/16 A kérdező kommentje:
11) Maximum a közös otthon megoldása az anyagiak miatt lenne kicsit nehéz.... a többi simán megoldható, és miért ne lehetne házasság (azzal még pont bizonyítanám is hogy komolyan gondolom, és nem csak játszani akarok)
2015. jan. 8. 22:08
13/16 anonim válasza:
20 évesen most hirtelen gyereket akarsz? 30 évesen ott fogsz állni apukaként és rájössz, hogy elhamarkodtad és nem éltél fiatalkorodban.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam bulizni járni, például a diszkókat nagyon nem szeretetem.
2015. jan. 8. 23:08
15/16 anonim válasza:
Mindigis az idősebb srácok jöttek be nekem. Nem vágyom fiatal srácra.
16/16 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod, akkor kívánom, hogy összejöjjön. :) (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!