Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Miért csináljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért csináljátok ezt, ha bejön nektek egy lány? Elkezdtek vele szívózni, csipkelődni, egy kicsit feszegetni a határokat. mire jó ez? Ha tetszik nektek egy lány, miért nem vagytok hozzá kedvesek és mindjátok meg neki? 19/L

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 00:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10/10-es ez nagyon jó :DD

Hát nem akarom megbántani szegényt... ;)

2015. jan. 5. 00:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
2015. jan. 5. 00:50
 13/16 anonim ***** válasza:
A határokat azért feszegetik, mert tudni akarják, te mit teszel meg, hogy téged mennyire érdekel ő, hogy mennyire lehet biztos a dolgában. Készülj fel, nem csak addig csinálják, amíg még "tetszős" időszakban vagytok. A kapcsolat alatt végig. Kell az egójuknak a visszajelzés. De azért cukik vele.
2015. jan. 5. 01:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért csinálom, mert ha nem csinálom, akkor a lány nagyon sokszor elveszíti az érdeklődését felém. Ha meg csinálom, akkor a lány csinál egy ilyen "ál" megsértődést, de közben meg látom a szemeiben a vonzalom szikráját.

Sok lánynál próbáltam már kedves lenni közvetlenül és soknál voltam csipkelődős. Sokkal sikeresebb voltam, amikor utóbbit csináltam.

2015. jan. 5. 08:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért mert tinik vagytok és a srácnak fogalma sincs arról, mit csinál....úgy gondolja, hogy a valós érzéseinek kimutatása ciki lenne a haverjai felé, így színészkedik egy sort. Sajnos még éretlen egy igazi párkapcsolathoz...kell még egy kis idő neki. Ha ilyen viselkedés ellenére is szóba állsz Vele, akkor még inkább megerősíted abban, hogy helyes amit Veled tesz és még inkább nem leszel egyenrangú partner számára...
2015. jan. 5. 10:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jan. 5. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!