Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerető lettem. Jöhetek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető lettem. Jöhetek még ki jól belőle?

Figyelt kérdés

A srácnak van barátnője 7 hónapja, viszont összegabalyodtunk. Ez már 3 hónapja tart.

Sokszor előtör belőlem a gondolat, hogy én hogy érezném magam ha a csaj helyébe lennék és kiderülne, viszont a srác bejön, és nincs ellenemre a dolog.

Sose kértem, hogy hagyja ott a csajt, viszont mostanában sokat veszekednek, és a srác azt mondta, hogy elege van.

21 L

2015. jan. 4. 20:33
 1/9 CptTomato ***** válasza:
Úgy jöhetsz ki jól belőle hogy fenntartod ezt a status quo-t és megpróbálod élvezni... ha nem megy abba kell hagyni és továbbra is titokban tartod... örökre.
2015. jan. 4. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
gratulálok, kíváncsi leszek ha majd veled csinálják ugyanezt mennyire lesz izgi. ebből jól már nem jössz ki.
 3/9 anonim ***** válasza:
most gratulálnom kéne?
 4/9 anonim ***** válasza:
Téged nem zavar. Rosszul nem fogsz kijönni belőle.
2015. jan. 4. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Elég gáz,ha csak egy szerető szerepre vagy elég ...
2015. jan. 4. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Legjobb esetben te leszel a következő barátnő, aki mellett titokban szeretőt tart.
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az olyanokat mint te illetik ebben a korban azzal a bizonyos k-betűvel kezdődő szóval, vagy azokat akik pénzért csinálják?
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek az a legnagyobb veszélye, hogy megpróbálod bemesélni magadnak, hogy téged nem zavar, de igazából zavar és a barátnő szerepre pályázol. Ha megkapod, nyertél, ha nem, akkor viszont sok szenvedéssel jár a "szerető" státusz. Én egyszer belekeveredtem egy ilyen helyzetbe, akkor a te korodban voltam és egy életre megtanultam, hogy nem kezdek olyannal, aki mással jár. 25/N
2015. jan. 4. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Én egy olyan nőnek vagyok a szeretője, akinek van párja. (Ezt hogy nevezik?)

De nem várok semmi extrát a helyzettől, mellette ismerkedem, randizom. Végülis miért ne tenném. Ha találok barátnőt, akivel komolyan kezdenék befejezem a dolgot.

Szerintem akkor mindenképpen vesztesz, ha a srácra kalkulálsz. Vedd tudomásul, hogy ő azután, hogy elbúcsúztok egy másik lányt fog megdugni, ha épp nem találkoztok akkor is...

Ő tőled nem várhat hűséget. Te se várj a helyzettől semmit azon kívül, hogy alkalmanként jól érzitek magatokat egymással.

Ismerkedj, randizz, próbálj tőle függetlenül párkapcsolatot kezdeni. Ha azt érzed, erre képtelen vagy, mert szereted a srácot, többet szeretnél, akkor máris vesztettél.

2015. jan. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!