Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés volt így? Bővebben lennt!
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, tervezzük a közös jövőt. Kb. fél éve élünk nemi életet. Eddig szedtem fogamzásgátlót +óvszert is használtunk a biztonság kedvéért. Mindketten tanulunk, és nem szerettük volna ha becsúszna egy baba. Sajnos egészségügyi okok miatt abba kell hagynom a gyógyszert(semmilyen hormont nem szedhetek többet) , és így csak a gumi maradt. A páromnak mondtam, hogy a legjobb az lenne ha nem szexelnénk, ameddig be nem fejezzük a sulit. Erre azt mondta hogy az nem lenne jó, mert szerinte mindkettőnknek nagyon hiányozna. Ez csak akkor működhetett volna, ha nem is kezdtük volna el a nemi életet( elsők voltunk egymásnak). És azt ajánlotta a párom, hogy csináljuk ritkábban csak gumival. Ez jó ötlet, csak ha kiszakad esetleg a gumi már semmit sem tehetek, mert ugye a 72 órás is hormontartalmú. Abortuszra nem megyek , mert az gyilkosság, és a párom se engedné semmiképpen.Édesanyámmal is megbeszéltük a dolgot, azt mondta hogy ha vállaljuk a babát, akkor ne fogja ellenezni a döntésünket. Kitagadna a családból ha elveteteném.(persze nem is akarom elvetetni)!!! Még nekem 1,5 év van plusz 2 év szakma van a suliból, a párom meg még egyetemre megy másfél év múlva. Én különben örülnék a babának, meg anyukám is. Csak a tanulás lenne az akadály, meg az hogy a párommal nem élünk együtt! Bár ez megoldható lenne..ha úgy alakul. Mi a véleményetek? leszidást nem kérek:)2010. febr. 5. 12:08
1/6 anonim válasza:
ne parázz már ennyire. pharmatex + gumi + naptármódszer. azért igy elég biztonsagos. nem? :)
2/6 A kérdező kommentje:
19 L+ 19 F
2010. febr. 5. 12:10
3/6 anonim válasza:
A fog.gátlókon kívül még sok módja van a védekezésnek, szerintem kérd a nőgyógyászod tanácsát!:)
4/6 anonim válasza:
nem ezt kérdeztem. :) figyu, elvileg a terméketlen napokon nem lehet teherbeesni, gyakorlatban meg igen. mi honapokig csinaltuk csak ovszerrel, egyszer el is szakadt, és nem lett gond. persze, paraztam, rendesen. de nem kell ennyire félni. te épp a másik véglet vagy, vannak, akik egyáltalán nem védekeznek, csak megszakitással, vannak, akik meg tulzasba viszik. sztem az előző válaszomban emlitett módszer a te esetedben jó.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi:) amgy nem neked írtam , csak a kérdésem után lehagytam az életkort. És nem akartam h pár ember irogassa h csak 14 vok meg ilyenek:D
2010. febr. 5. 12:22
6/6 anonim válasza:
sztem nem lesz semmi gond :) ha gondolod, www.orvostudakozo.hu
kerdezd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!