Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy olyan fiúnál, akinek idősebb barátnője van?
Légyszí ne ítéljetek elsőre. Van egy csoporttársam, akit mikor megláttam, rögtön beleszerettem, majd megismertem és ez még jobban erősödött. Tökéletesnek látom, mert okos, tehetséges, szereti a művészeteket, helyes stb. Annyi idős, mint én, tehát 19. Jóban lettünk és sokat beszélünk. Én úgy érzem, ő is kedvel. Annyi a gond, hogy van barátnője 2 éve, aki 4 évvel idősebb tőle, 10/10-es. Én örültem, mikor elkezdett velem barátkozni és reménykedtem, de aztán mikor hívtam valahova, mindig visszautasított. Mikor pedig a többiekkel mentünk, akkor is megbeszéltük, hogy együtt megyünk, de mindig hozta a barátnőjét és többiek (fiúk) mondták, hogy hát mázlista, hogy ilyen nője van.
Sokat beszélünk, van, amikor ő keres, de aztán sosem akar közös programot. Nem tudom, lenne-e esélyem nála, előfrodulhat, hogy egy fiú ráun az idősebb barátnőjére és inkább vonzani kezdik a fiatalabbak?
Nem hiszem, hogy egy ilyen éretlen hülye libára a világon bárki is féltékeny lenne.
Fogd fel kiscsillag, ez a fiú maximum barátkozni akar. Ha bepróbálkozol nála, valószínűleg jól leégeted magad. Csak ettől akartunk itt többen is megóvni, de menjél, csináld, hátha még a barátságát is elveszíted és ezentúl csak szánni fog...
Ok, akkor elmesélem a saját történetem. 18 évesen én is megismertem egy srácot, akibe nagyon beleszerettem, de neki is volt barátnője. Elég jóba lettünk, el is mentünk néha ide-oda. Nem bírtam magammal, egyre jobban belezúgtam, majd két évvel később valahogy mégis sikerült elcsábítanom.
És hogy mi lett belőle? Egy fergetegesen jó szex (tényleg csak egy), majd több év hallgatás. Ha neha össze is futottunk, már nem is nagyon beszélt velem, haragudott. Később aztán megenyhült, de a mai napig tart tőlem, nagyon tartja a három lépés távolságot. (mielőtt kérdeznétek nem direkt járok a nyakára, hanem egy hobbinkból adódó társaságon belül vagyunk) Soha nem lesz olyan a kapcsolatunk mint volt. Ennek már egyébként 10 éve, azóta is azzal a nővel van akivel akkor volt, összeházasodtak, gyerekeik vannak, akiket a srác imád.
Megérte? Szerinted?!
Inkább őrizd meg a barátságot, bármennyire is nehéz... Hidd el, nem éri meg elcsábítani. Ha magától szakít az ok, de ne miattad tegye.
Értsd meg és fogadd el, hogy n-e-m a-k-a-r t-ő-l-e-d s-e-m-m-i-t!
Boldog a mostani barátnőjével, ne rontsd el ezt neki! Bár ahogy látom esélyed sincs rá, mert a srác tartja a megfelelő távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!