Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátom ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátom ne legyen féltékeny?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt. Ő 22, én 21. Az a helyzet, hogy van egy fiú barátom, akit már 5 éve ismerek. Mindig is nagyon jó barátok voltunk, de soha semmi több. Már csak azért sem mert a fiúk jönnek be neki, amit nem rég tudtam meg. A barátom viszont őrült féltékeny még így is. :( Mit tegyek? Segítsetek, bármit mondok neki nem hiszi el. Egyszerűen irritálja hogy van egy fiú barátom :/ De csak ezért mert ő féltékeny nem akarom megszakítani a kapcsolatot ezzel a barátommal, hiszen ezer éve ismerjük egymást és fontos nekem mint ember.

Kétségbeesett lány

2015. jan. 4. 12:27
 1/6 anonim válasza:

Otthagynam ... xD

Nekem a baratok mindig is fontosabbak voltak.

Es ha nem hiszi el neked amit te mondasz az egesz remenytelen :/

2015. jan. 4. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem ismertetted még meg őket egymással, akkor tedd meg. Ha már igen, akkor semmit.

A barátodnak kell felnőnie és nem siránkoznia, mert van egy férfi barátod. Melóhelyen is van általában rengeteg férfi, akkor nem dolgozhatsz majd mert ki tudja mi történik ott ?

Gyerekes.

2015. jan. 4. 12:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Felajánlottam azt is hogy találkozzon vele, de nemet mondott. Szeretem őt és ezért nem akarom otthagyni, hanem valami megoldást találni rá. :/ Ezek szerint ez reménytelen? :(
2015. jan. 4. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmeséled hogy a forró kanytól nem kell féltenie a puncukádat. Amúgy viccet félretéve kicsit beteg a csávód.
2015. jan. 4. 12:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondolod nem magyaráztam el neki? :/ Mindig azt mondja, hogy attól tart hogy beleszeretek. De mondtam neki hogy ez eddig nem történt meg, ezután meg tuti nem fog. Egyszerűen nem jön be mint férfi.
2015. jan. 4. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolod nem ezért írom hogy kicsit baj van vele nyakon felül?
2015. jan. 4. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!