Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fr@ncba lehet megértetni az embernek magával, hogy ott kell hagyja a párját?
Figyelt kérdés
Teszem azt, pl megcsalt, de visszakönyörgi magát, vagy lesz@r, vagy ezer más okból. Mondjuk hogy tudom rávenni magam arra, hogy szakítsak vele, ha még szeretem, vagy ha már csak ragaszkodok? És honnan tudom, hogy mikor szeretet és mikor ragaszkodás? Szerintetek? 24/L2010. febr. 5. 02:08
1/12 anonim válasza:
egy nagy levegő kell hozzá...
én legalábbis így szoktam az olyan dolgokat amire nemtudom réávenni magam. h nem tervezek semmit, hanem amikor itt az alkalom, vestzek egy nagy levegőt, és kimondom. és nem gondolkozom semmi, se következményeken, se semmin.
2/12 A kérdező kommentje:
:) Hű, bátor vagy :D Most nem vagyok egyik helyzetben sem, csak böngészgettem, és ez így felötlött bennem :D
2010. febr. 5. 02:15
3/12 anonim válasza:
nekem ezcsak így működik:D ha sokat gondolkozom vmit, meg tervezgetem akkor sosem jön össze, mert túlbonyolítom. nekem a hirtelen cselekvéseim a sikeresek:D
4/12 A kérdező kommentje:
Tök jó neked :) Lehet nekem is át kellene állnom erre :D Én mindig túl sokat rágódok mindenen és végül nem jutok sehova :D
2010. febr. 5. 02:22
5/12 anonim válasza:
énis ilyen voltam régebben...de aztán vmiért megváltoztak a dolgok és ilyen lettem:D jobb így, viszont anyám mindig mondja h kockázatos. igaza van amúgy. ténylegaz...nehezebb úgy hogyha mindent átgondolsz, viszont biztosabb. sztem maradj ilyen:)
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem is anyum mondta mindig és berögzült :D
2010. febr. 5. 02:29
7/12 anonim válasza:
úgylátszik ilyenek ezek az anyukák :D
8/12 A kérdező kommentje:
:D
2010. febr. 5. 02:37
9/12 anonim válasza:
Az én esetemben pl. az eszem hiába tudja, hogy nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy működni fog a házasságunk, (kb most futunk neki harmadjára, hogy működőképessé tegyük)még nem tudom azt mondani a férjemnek, hogy NEM. Érzem, és tudom, hogy eljön az idő, amikor képes leszek már kimondani, hogy nincs értelme, de most mér nem tudom megtenni.
10/12 anonim válasza:
Most ne kövezzetek meg meg ne kívánjatok a nyakam köré kötelet , de ha szereted akkor szerintem nem kell elhagynod, hiszen akkor azzal saját magad bünteted ezzel, és MEGBOCSÁJTANI TUDNI KELL!!! ha megcsal akkor adj neki még 1 esélyt és figyelj rá oda jobban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!