Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most csak szexet akar, később belém szerethet? 18L
Van egy fiú, régóta ismerem. Egyet tudok biztosan, hülyíteni senkit sem szokott. Bátyám legjobb haverja. Megmondta nekem, hogy most
nem akar kapcsolatot, szexet akar, de később még lehet köztünk valami. Szerintetek? Fiúk hogy vagytok ezzel? Ha valaki eleinte csak arra kell sülhet ki jó a dologból?
De imádom a te fajtád :3
Hol lehet belőletek többet találni? Én már 4 km-es körzetben minden ilyen kis szajhát kiégettem már ^^
Amúgy meg, hogy adjak egy kissé finomabb választ is: Nem. Csak szexre kellesz. Ezt le is szögezte azonnal, istenem. Haverom azzal oltotta be az előző "barátnőjét" (4 napos kemény kapcsolat volt), hogy a csaj addig nem a barátnője amíg nem keféltek. A csaj meg azt mondja hát jó (sírtam a röhögéstől) rá 2 órára szakított vele facen miközben este söröztünk :)
Hát, te beleszerettél? Úgy ne nagyon menj bele, hogy te a lelkedet is odaadnád érte, ő meg csak kettyintget...
Két esélyed lesz, vagy a sok orgazmustól annyi oxitocin termelődik a kis agyában, hogy őrülten beléd szeret, vagy nem lesz semmi, évekig parkolópályára tesz, és elhagy az első lány miatt, akiben lát egy kis kihívást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!