Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Barátok voltunk de egyszer csak több lett mint barátság. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy több mint 2 éve ismerem és hát eleinte nagyon jó barátok voltunk és utánna történtek közöttünk dolgok!(minden nap beszéltünk sms telefon vagy találkoztunk)Egyszer csak bejelentette hogy el megy dolgozn i 220 km-re innen!A szívem megszakadt!Ugynaúgy tartottuk a kapcsolatot egy darabig összejött egy olyan lánnyal akivel régen együtt volt de hamar szajitás lett a vége(Indok:gyerek még nem lehet vele beszélgetni és ezt ahogy mesélte nekem majdnem belehaltam hogy vele volt.Nekem viszont olyanokat mond h velem lehet beszélgetni értelmes vagyok bármit elmondhat és hogy nagyon szeret)és ha hazajön megbeszéljük hogy mi legyen velünk és ismét lett egy másik barátnője.A lány nem tudom honnan de tudott rólam és amikor hazahozta a lány minde4n ismerősünknek bemutatkozott de nekem nem..ennek a kapcsolatnak is vége lett de ezalatt is tartottuk a kapcs.,és hazajött a szívem majdnem megállt és ahogy meglátott rámnézett és mosolygott és egyből odajött hozzám és egész este beszélgettünk!Rájöttem hogy nagyon szeretem és ez már igy megy 2 éve de jó lenne ha túl tudnék lépni de nem megy...nemtudok más fiúkra úgy nézni semmi flört semmi megőrülök annyira szeretem!!!!Nem jöhet szóba senki!Bocs hogy hosszú voltam!Szerintetek elfelejtem valaha???Vagy vele kéne beszélnem erről???
2010. febr. 4. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, ideje lenne megbeszélni :)Hajrá
2010. febr. 4. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Vele kell ezt megbeszélned:) És ha tényleg jól tudtok beszélgetni akkor nem eshet nehezedre egy ilyen beszélgetés sem. Sok sikert:)
2010. febr. 5. 11:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nemtudom mi legyen mert olyan messze van tőle de nagyon hiányzik!Gondolkoztam azon is hogy túl kellene tennem magam ezen lehet jobb lenne..Nem tudom mit is érez irántam most is több mint egy hónapja nem jött haza:(:(!De keresett írt sms h mi van velem és egy ideig sms-eztünk de 2 hete megint semmi:(Az öccsével jó a kapcsolatom ő tud mindent és ő is szeret engem nagyon és ő is azt mondja én vagyok akivel boldog lehetne!!De vajon ő szeret-e nemtudom(Már megint hosszú voltam de teljesen kétségbe vagyok esve:(:(:(
2010. febr. 5. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele!!!!!
2010. febr. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!